Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:И по другите бази данни излиза 1 БВ около 50 г. Напълни 1/2 ч.ч. със зърна и си ги притегли. Че от грозде до грозде също има разлика.
Много ми е интересно като каже някой, че огладнява. Боже, защо това чувство не ми е било познато нито преди Зоната, нито откакто се страя да съм в Зоната? Или си имам достатъчно запаси, или съм нещо сбъркана. Но това чувство - глад, ми е просто непознато.
qgodka8 написа:Последен въпрос задавам за тази рецепта обещавам. Доматите ли трябва да са 240 гр или доматения сос, защото след като ги настържа те си изменят грамажа
pressip написа:Здравейте, нова съм в "зоната" и в момента все още се запознавам с всичко преди да започна на практика да действам. Имам проблем обаче с изчисляването на протеина/въхлехидратите. Всичко това обръщане от кг/см във ft/inch ме побърква. Някой може ли да помогне?
Manya написа:Не е препоръчително да пържиш лука. Просто го сложи в тигана заедно със зехтина и малко водичка, да омекне. Освен това ако зехтинът ти е екстра върджин, той съвсем не е подходящ за пърженe, за предпочитане е да го добавиш към вече смесената салата. Ако е зехтин за готвене - става, но по описаната технология.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта