Привет на всички
От 2 седмици ме тресат едни дежурства , ходене напред-назад и не мога да мина от тук. Налагаше ми се тъй като не бях в къщи да разчитам на очно мерене и теглене. Държах плътно към режима, но не съм смъкнала нищо
. От вчера съм си отново у дома и съм много точна поне до другата седмица когато ще си идвам в БГ
...там дано се одържа, ама надали.
Сега да ви попитам : Тук киселото мляко не е кисело, а е прясно със млечен протеин и хич не го тача...имат с една друга бактерия (бифидус), но пак не си падам. Купувам истинско кисело мляко с бг. бактерия от Кауфланд - ' Bulgar ' и е точно като едно време в стъклените бурканчета, но е с 3,5 % мазнина и друго няма. По принцип съм против лайт и нискомаслените продукти (изкуственно обезмаслени), но мислите ли, че правя голяма грешка като не се съобразявам с това изискване?
Самия процес на обезмасляване не е хич здравословен. Мисля, че и други тук са на това мнение, но ще се радвам да ми кажете какво мислите (май gogo беше говорил по темата)
Изварата, която купувам пак не е извара като нашата, а е като кисело мляко-такава консистенция и е 0,1 %, но с нея съм свикнала и някак я пропускам като обезмаслена.
Хубава вечер и благодаря ... сега ще си ви чета кротичко.