Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tony написа:Гого, много е вероятно, да. Направих я аз на добруджанки и я изядохме, че пари се е давало, ама нещо не бях много очарована.Като казах пари, та да си излея душата - ужасно скъпо ми се видя в България и не знам как успявате да се храните в зоната при тези цени...направо е в пъти по-скъпо от тук и от Гърция дори. За месец и половина сме изхарчили пари, с които тук живеем 3 месеца - направо съм в шах, честно!
Tony написа:Гого, много е вероятно, да. Направих я аз на добруджанки и я изядохме, че пари се е давало, ама нещо не бях много очарована.Като казах пари, та да си излея душата - ужасно скъпо ми се видя в България и не знам как успявате да се храните в зоната при тези цени...направо е в пъти по-скъпо от тук и от Гърция дори. За месец и половина сме изхарчили пари, с които тук живеем 3 месеца - направо съм в шах, честно!
gogo написа:... Виж рибеното масло.От щатите да ми идва 2-3 пъти по евтино отколкото мога да си го купя тук.Ами дрехи, обувки... В къщи тия работи на 99,9% се купуват по Интернет.
HippoDel написа:Tony написа:Гого, много е вероятно, да. Направих я аз на добруджанки и я изядохме, че пари се е давало, ама нещо не бях много очарована.Като казах пари, та да си излея душата - ужасно скъпо ми се видя в България и не знам как успявате да се храните в зоната при тези цени...направо е в пъти по-скъпо от тук и от Гърция дори. За месец и половина сме изхарчили пари, с които тук живеем 3 месеца - направо съм в шах, честно!
Тони, наистина ли?Мислех, че живота в Белгия е скъп.
В сравнение с Дания, в България е доста по-евтино. Аз затова пълня куфарите на макс.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта