Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Brigitte написа:От седмица изгарям за вода. Не знам дали е от зоната или се дължи на вирусът, който ме тръшна със страшна сила преди дни и ме тресе, гори и се потя като че ли съм в големия казан на онзи с рогата от долната земя.
Doni написа:Здравейте! Имам огромен проблем състои се в това, че нищо не разбирам, а не искам да започвам друг начин на хранене. Вече съм адски отчаяна и си мисля, че това нещо не е за мен Ще съм благодарна на всеки, който се опита да ми помогне.. проблема е там, че от известен период от време се опитвам да съм в Зоната, но четейки из интернет както и от книгата намирам разлика в грамажите. Искам да помоля някой, който я спазва от повече време да ми направи нещо като примерно меню така ще ми е по лесно... много благодаря предварително! Ако трябва ще си заплатя не е проблем! По таблиците изчислих, че се нуждая от 9 блока... само да ти кажа (според това в от голямо значение) работя в Хепи .. и не ми остава особено много време да си приготвям храна в къщи .. единственото ми хранене е там или в нон стопа срещу ресторанта. Главно сега като съм на работа ям домати със сирене и това вече започна да ми омръзва, а виждам че в зоната спокойно можеш да си хапваш от всичко, но мен ме е страх да комбинирам нещата.
...оттогава минах само на това от Лидл, а на него пише 93% месо..
Doni написа:... за сега ще карам само на салати ест в зоната докато не разгадая тази толкова трудна за мен загадка да комбинирам храната си ..
Шоколад
Протеин - 10 гр - 1БП
Какао - 1с.л + 1/4 с.л. мед - 1БВ
Прясно мляко - 20-30 мл ( не го броя)
Стевия
Тахан - 1/2 с.л. 1БМ
Ванилия
Всичко това се разбърква и се слага в малък съд в камерата. После се яде с лъжица или се маже на хляб/сухар.
Ако го сложите в малка разлата пласмасова чинийка ( например капачка от котидж), замръзва добре и се чупи на парченца.
Дадената рецепта е за 1БВ+1БП+1БМ
Правите си колкото Ви трябва!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта