Първо прочети какво е написал Ити в предишната страница по повод подобна молба за примерно меню

1. Никой, който не е положил усилия да вникне във философията на Зоната не е постигнал траен резултат и бързо се е отказал. Зоната не е поредната диета, а начин на живот.
2. Никой не знае какви са ти предпочитанията за хранене, а в Зоната няма по принцип забранени храни.
3. Не си дала никаква информация за себе си - само кг ли искаш да сваляш, да подобриш здравословното си състояние заради някакъв проблем или просто искаш да поддържаш тялото и духа си в оптимален режим на работа и да се чувстваш добре.
Освен това, ако мислиш, че някой ще направи това срещу пари - просто си объркала форума

Сега да започна с конкретните съвети.
1. Прочети книгата. Хич да не те плаши, ако не разбереш всичко. Аз я четох 2 пъти (преди да попадна на този сайт) и погрешно реших, че това не е за мен. После всичко си дойде на мястото

2. Прочети всичко в сайта - "Начало", "Влез в Зоната", "Въпроси и отговори", "Рибено масло", "Интересно" - т.е. целия сайт и тогава влез във "Форум". От форума избери "Здравословно хранене" и после изчети поне първите две теми "Хранене и въпроси в Зоната за начинаещи". Ако го направиш ти гарантирам, че почти всичко ще ти се изясни

3. За нахъсване влез в дневниците и ще видиш, че повечето хора (упоритите) са направили чудеса със себе си и с телата си - сама ще се ориентираш кои са най-старите и продължаващи да са активни дневници

Надявам се, че съм ти дала основните насоки или поне пътя, който аз изминах, преди да вляза в Зоната. Място за отчаяние тук няма (а ти дори не си започнала сериозно), но ще се наложи да положиш някои усилия, ако искаш трайни резултати, здраве и добро самочувствие.
Желая ти успех в зонуването, а при конкретни въпроси - винаги можеш да разчиташ на някой от тук