Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот Italiano » Пон Юли 22, 2013 9:06 am

Охоп, Пламче, честит рожден ден! :bouquet:
Жива, здрава и зонова!
Днес ти даваме 1 ден отпуск от източното зоново крило. Намаай се с торта и течни въглехидрати, пък от утре пак ще ги смяташ. :bday2:
:occasion-birthday: :occasion-balloons: :occasion-cake: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-candle:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Зоната

Мнениеот marianapanova » Пон Юли 22, 2013 10:51 am

Честит рожден ден! :bouquet: Пожелавам ти да бъдеш, като птиците - да можеш да полетиш сред мечтите си! :bday1:
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот nympheacea » Пон Юли 22, 2013 11:30 am

Пламчеееееееееее, честит рожден дееееееееееен!!! Да си дива и щастлива и още по-красива. Пожелавам ти много любов и винаги да си така усмихната. Целувам те. :rheart:
:bigsm40:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Pipilota » Пон Юли 22, 2013 8:58 pm

ПламчееееЕЕЕеееЕЕЕеее :bigsm16: Happy Happy Birthdayyyyy :bday1: :happy-bouncygreen: :multicolor: Да си ми жива и здрава, все така лъчезарна и много много обичана :bigsm22: Пожелавам ти от все сърце всичко най Зоново :laugh: и днес те пускаме в отпуска от към течните въглехидрати.. :laugh4: Айде и аз отивам да полея рождения ти ден :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 22, 2013 11:26 pm

:love1: :love1: Колко много ви се радвам ( само ако знаехте) и едвам се сдържам да не разцелувам екрана от кеф :romance-grouphug: ще си запазя деня , в който ще се видим, за да си пусна един отпуск и да се отдам на течно въглехидратна диета, а защо не и на ТВЪРДО въглехидратна :bigsm39: а така като гледам какъв висок дух поддържаме, по всяко време сме готови за летни авантюри с някоя и друга бутилка бирка или нещо доста по-твърдо :multicolor: хвърлила съм око на всеки един от вас и само ако ви видя- и ше ви изпапкам :bigsm26:
съвсем щях да забравя: изпращам специално на всички ви , много лъчезарни усмивки и още толкова съвсем леко палави целувки, за да ви закачат по бузките тази вечер :bigsm4:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Вто Юли 23, 2013 8:23 am

Пламче, внимавай с мен, че и аз дори не знам колко блока съм - не можеш ме сметнеш. :laugh1:

Като те гледам как правилно пишеш посред нощ, значи не си прекалила с течните въглехидрати. :laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 23, 2013 9:44 pm

Italiano написа:Пламче, внимавай с мен, че и аз дори не знам колко блока съм - не можеш ме сметнеш. :laugh1:

Като те гледам как правилно пишеш посред нощ, значи не си прекалила с течните въглехидрати. :laugh:

:laugh1: :laugh1: еххххххх, с пиенето вече не мога да се започна. Явно ми трябва един силен приятелски тласък, за да изляза извън релси поне за малко :laugh: ама да си призная , изобщо как се обърках вчера и днес - оплетох конците и не знам какво и колко изядох :shy:
Ти, Ити, си малко по- голямо лакомниче, затова на теб се полага винаги един блок повече, за да ти миряса главата :laugh4: :laugh4:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Пет Юли 26, 2013 10:09 pm

Време ми е да се изповядам :sad: ух, рязко се спрях на едно място и не съм спортувала от 1 седмица :refuse: ужас!!! Ама започнах работа на бюро и няма къде да бягам :wow: просто ще трябва да си преразгледам графика, ама за сега намалих блоковете от 9 на 8 . Има ефект, защото смъкнах някакви 200 грама, ама те може и от притеснение да са изчезнали :laugh4: :laugh4: :laugh4: скоро съм предвидила, че само веднъж да си видя договора черно на бяло и започвам да влизам в релси, защото за сега ми е тестов период, през който никой нищо не знае за мен и съм НОВАКЪТ :sad:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот marianapanova » Съб Юли 27, 2013 7:21 am

Пламче когато мислиш да ходиш до Вн обади се може да се организираме нещо аз съм свободна на 3-4.08 може да измислим нещо с НИМФИ
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 30, 2013 6:49 am

Марианка, обезателно първо на вас ще кажа ако заминавам за Вн. Аз вчера се завърнах от Велинград, а тази седмица още не съм измислила на къде да отпраша, но със сигурност няма да остана в Пл :lol: а ако някой заминава на море, да каже на къде заминава, за да сформираме някоя среща поне с някой член от нашите :laugh:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот mirana » Вто Юли 30, 2013 3:45 pm

В кой хотел отседна във Велинград? И аз мисля да ходя там, но още не съм си резервирала места. Моля те сподели мнение. Благодаря!
mirana

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 30, 2013 9:34 pm

Ами бях на домашно, но относно хотел :laugh4: бих ти препоръчала Рич или х-л Maxi. До колкото виждам, във Велинград е голяма навалица, но няма по-хубаво от минерален басейн и леко хладна нощ в тази жега :laugh3: ако искаш, бих ти казала и повече пътеводни съвети, но срещу съответната сума :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Вто Авг 20, 2013 12:43 pm

Леле Пламче, много прахоляк, много нещо тука бе, /е гледай моя дневник :lol: /
След повече от седмица без нет отново съм тук и колко много имам да си чета...... Относно Рич и т.н ужасно съм разочарована а и като цяло от Велинград и цените там. Абе ужасно скъпо!!! След Рич отидохме за 1 седмица на Халкидики, то не беше зоново ядене на корем то не беше чудо, в ресторантчетата ни правеха точно това което искахме. Калмари, октопод или риба на скара, заедно със съответните зеленчуци /също на скара/ И в момента в който кажеш че не искаш нищо мазно или екстра зехтин, те само питат Диатрофи? /нещо като диета ама по-скоро режим на хранене/ и никой не коментира нито задава въпроси. Даже и като видят какъв избор правиш, следващия път гледат да ти предложат нещо сходно но различно, а тук ни гледат като извънземни. Цените? - по евтино беше да ядем там отколкото по ресторантите във Велинград.

Тук май трябва да споделя и опит от миналата седмица когато бях без нет. Няколко дни карах основно на печени на скара патладжани, и това ми докара адски болки в бъбреците. В началото си мислех, че е кръста а до вечерта болката се оформи и дори не можех да се мръдна. Слава Богу, 1 бира със сол ме оправи за 20 минути, вече не искам да видя патладжан :laugh4:

Да кажеш какво стана във Варна, локализира ли индивида Пипилота и нацелува ли я подобаващо?
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Чет Авг 22, 2013 8:13 am

Скъпа, Нимфичке, много ми липсваше твоето присъствие тук в моето Дневниче :hug: :hug: а тук имаше не само прах, а и много паяжина :laugh: , бях се залисала в новата си работа и всяка вечер се чудя как да намеря малко време за ядене, а после заспивам :sad:
Толкова съжалявам, че в Рич не са се погрижили за теб много добре :refuse: това може би е защото там плащат на горките хора най-минималните заплати, а собствениците гледат да изсмучат възможно най- много от тях и от гостите. Нимфа, аз се пребивавам в къщичката на моя приятел и изобщо не съм се и замисляла за ресторанти. Като цяло Велинград е доста прост град- просто няма нищо особено :but:
Слушайки за преживяването ти в Халкидики- суперррррр е хубаво да се чувстваш истински разглезен :laugh4: нямам търпение да похапна любимия ми октопод и зеленчуци на скара ( тук цените са убийствени прсто :think2: ) готова съм да разтършувам целия Пловдив, за да намеря хубави миди- пощуряла съм за тях :laugh4:
Ох, Нимфичке, не успях да локализиран нашата Пипи, имах само 2 дни в Златни пясъци...а и брат ми беше домакин- невероятно добро преживяване :love: но дори и там храната беше под всякаква критика- възможно най- евтини продукти в ресторанта :refuse: няма риба, няма миди.....и толкова ли е трудно да купят малко доброкачествено сирене и кашкавал :stupid:
Нимфичке, не ми се струва нормално да има тези проблеми след патладжана.....това е ужасно :о дали всичко е наред сега при теб?!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Чет Авг 22, 2013 9:41 am

Сигурна съм, че е от патладжана, Нещо ми се върти из главата относно многото ядене на конкретно този зеленчук ама не мога да се сетя. Но пък се сетих, че имам познат болен от бъбреци на когото му е забранено да яде патладжани, та от там направих връзката. Както казах, изпих 1 бира със сол /пак от него го знам този лек/ и наистина като по чудо след 20 мин болката намаля наполовина а до сутринта нищо не ме болеше.
Относно качеството на храната където и да е в БГ просто не ми се говори, и как всички гледат на теб като ходещ портфейл... Много сме назад, ама много. И всичко ни е от манталитета. За това ще си ядем в къщи да сме сигурни.
Радвам се че си изкарала супер. А на новата работа просто трябва да мине малко време да влезнеш в час, след 2 месеца максимум ще си ок.
Между другото, тази твоя работа нещо не ми харесва, Дано да е само временно, защото виждам, че пламъчето ти едва гори, няма го големия и бурен огън, който чувствах от всеки твой пост. Наистина дано да е временно, много ми липсват топлината и игривите сенки, които твоите постове излъчват.
А сега една голяма прегръдка от мен и напомняне, че работата е просто работа. :romance-grouphug:
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Пет Авг 23, 2013 12:37 pm

Скъпа ми Нимфа няма да отрека , че обоняниетоти е в отлично състояние и си успяла да надушиш, че от скоро ПЛАМЪЧЕТО не гори така много. Проблемът ми е ,че много се застоявам на едно място с тази работа, а това най-много ме измъчва, а и от притеснение не ям-даже понякога забравям, кое време е и докато се усетя, аз трябва да се връщам вкъщи за вечеря..което ме върна много назад в зоната(не казвам,че съм вдигала килограми, а просто няма толкова "заряд"). Един ден от притеснение не можех да приемам храна-нали знатете как се свива стомаха и ти се повръща.... вече мина месец откакто започнах и се чувствам многооо по-самоуверена и релаксирана :bigsm18: влязах в ритъм и се връщам при вас с цяла сила :laugh: Не мога да крия, че ПИПИ страшноооооо мнооогоооо ми липсва, ама ще ни дойде тя в ръчичките :bigsm24: Рдавам се, Нимфичке, че поне ти разбулваш огнъовете тук :bigsm1: С най-голямо удоволстие ще си наглася хапванията според работния график(понякога,когато съм втора-седя до 11часа) и искам отнов да пърхам из графите на Дневниците ви :laugh3:
П.С. имам едно колебание около фибрите, които вземам- аз не ги смятам нито като въглехидрат, нито като нещо друго. Дали това е :laugh3: правилния начин, защото нали когато изчисляваме стойностите на някоя храна махаме фибрите. А вие какво мислите за леннеото масло- моят пр го пие от 2 месеца, тъй като му откриха, че има висок холестерол(как няма да има като яде по 4 цели яйца на закуска :bigsm17: и даже иска и мооите, които аз хвърлям скришом от него :bigsm9: )Аз съм убедена, че трябва всъщност да приема Омега-3 и нищо повече , освен че малко по малко започнах да го прикотквам към правилата ни :rules: (даже още не е протестирал :lol: )
Да не забравя да спомена , че сте ми добре дошли и имам много любов за всички присъстващи, а дай Боже да се видим по-скоро :pray:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната