Скъпа ми Нимфа няма да отрека , че обоняниетоти е в отлично състояние и си успяла да надушиш, че от скоро ПЛАМЪЧЕТО не гори така много. Проблемът ми е ,че много се застоявам на едно място с тази работа, а това най-много ме измъчва, а и от притеснение не ям-даже понякога забравям, кое време е и докато се усетя, аз трябва да се връщам вкъщи за вечеря..което ме върна много назад в зоната(не казвам,че съм вдигала килограми, а просто няма толкова "заряд"). Един ден от притеснение не можех да приемам храна-нали знатете как се свива стомаха и ти се повръща.... вече мина месец откакто започнах и се чувствам многооо по-самоуверена и релаксирана

влязах в ритъм и се връщам при вас с цяла сила

Не мога да крия, че ПИПИ страшноооооо мнооогоооо ми липсва, ама ще ни дойде тя в ръчичките

Рдавам се, Нимфичке, че поне ти разбулваш огнъовете тук

С най-голямо удоволстие ще си наглася хапванията според работния график(понякога,когато съм втора-седя до 11часа) и искам отнов да пърхам из графите на Дневниците ви
П.С. имам едно колебание около фибрите, които вземам- аз не ги смятам нито като въглехидрат, нито като нещо друго. Дали това е

правилния начин, защото нали когато изчисляваме стойностите на някоя храна махаме фибрите. А вие какво мислите за леннеото масло- моят пр го пие от 2 месеца, тъй като му откриха, че има висок холестерол(как няма да има като яде по 4 цели яйца на закуска

и даже иска и мооите, които аз хвърлям скришом от него

)Аз съм убедена, че трябва всъщност да приема Омега-3 и нищо повече , освен че малко по малко започнах да го прикотквам към правилата ни

(даже още не е протестирал

)
Да не забравя да спомена , че сте ми добре дошли и имам много любов за всички присъстващи, а дай Боже да се видим по-скоро