Hippo написа:Аха, ясно. При мен няма разлика и затова, не схванах за какво става въпрос, мислех си, че на всички им излиза еднакво, по книгата и по нашия от сайта.
Не знам, май този от сайта на Сиърс наистина е завишен, защото аз от нова година започнах да ям по 11 блока, преди ядях по 9 и от февруари спрях да свалям. Вече 4 месеца не съм мръднала надолу, май трябва да се върна на 9 блока.
Хипооо, защо не си казала, че не мърда кантара а? Намали си блоковете на 10, не на 9. И ще тръгнеш на долу. При мен и Кари 11 блока са ни ок за задържане на килограми, но не и за слабеене.
Да ти кажа какво ми се случи като отказах цигарите септември месец..лудо дебелеене и крайния резултат 4 килограма отгоре. Стараех се да съм в зоната, мерих всичко, но изпитвайх постоянен глад между храненията, и имаше дни в които ядях по 13-14 блока. Просто в тялото ми ставаше неописуема буря. Голяма битка беше, но аз съм го разказвала това на няколко места из форума, така че да не се повтарям де. И след като се поуспокоиха нещата, пак се върнах на 11 бока, и така месец -два не мърдах на никъде и си носих факините 4-5 килограма, които ме караха да се чувствам супер некомфортно.
И грам не ми идваше на акъла да намаля блоковете на 10, защото от години си ям по 11 блока, и си мислех че това е нормално за мен, само че ми взе време да се светна, че за средната българска жена 11 блока са за задържане на теглото
Даже мъжо се скъсваше да ме бъзика
викашее "Аууу гуруто на зоната зацикли и не знае какво да прави"
И така, като реших да си намаля закуската с един блок, и кантара си тръгна на долу докато ги махнат тия 4-5 килограма. Но тялото ми вече се беше успокоило от липсата на никотин, и не изпитвах глад и спокойно си поддържах 10 блока без глад. Сега пак съм си на 11 вече, защото като тръгне да се слабее в тая зона, че няма спирачки