Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Хайде да видим каква ще е активността по темата и, ако не е висока, местя мнението в общата тема за здравето.
Иначе поздравления за кръвното!
Kristal написа:
Някой знае ли Сиърс дали е писал нещо конкретно за Зоната и ставни заболявания, какво точно да се яде, сега ще отида да се поразровя.
tanita68 написа:Kristal написа:
Някой знае ли Сиърс дали е писал нещо конкретно за Зоната и ставни заболявания, какво точно да се яде, сега ще отида да се поразровя.
За ядене не се сещам за нещо специално, но има нужда от прием на по-голямо количество омега 3. Прочети в статията за рибеното масло.
tanita68 написа:Гого, а от тия таблетки по-малка разфасовка няма ли? Че иначе ще трябва да се плаща мито за тази опаковка. И дали ще помогнат при артрит?
gogo написа:tanita68 написа:Гого, а от тия таблетки по-малка разфасовка няма ли? Че иначе ще трябва да се плаща мито за тази опаковка. И дали ще помогнат при артрит?
Танитка, не видях по-малка разфасовка. И аз ходих до митница и платих ДДС, но и така ми излиза неприлично безбожно изгодно. Та една опаковка е 300 хапчета, като се пият по 2 хапчета на ден, което е 1500 мг - Glucosamine Sulfate • 2KCL и 1200 мг-Chondroitin Sulfate. Това стига за цели 5 месеца. Мен ме устройва напълно. При теб не знам как е положението. В краен случай можеш да си поръчаш няколко дози като си дойдеш в БГ. Аз ги взимам за кокс и гон артрозата ми. Би трябвало да помагат и при артрит. Нищо не пречи да се посъветваш и с личния си лекар.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта