Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Аз казах - до месец най-много ще съм по-свободна, и обявявам дата с лимит 10-12 човека. Който е на лице, ще се състезава, който не може, само ще гледа ))
pipilota написа:Аз по принцип нямам пърхут, но ми се е случвало след ползването на някой смотан шампоан да се появи, и винаги знам че е от шампоана. Сменям веднага марката и после всичко е ок. Случвало ми се е и от сапун да почва да ме сърби цялото тяло. Според мен пърхута се маха с разни маски и шампоани, това не е мисля че е проблем, но мазната коса...
....за съжаление това няма лекуване... Дъщеря ми е с мазна коса, ама наистина мазна.. всеки ден се къпе, и до вечерта е мазна...четохме какво ли не, пробвали сме какво ли не, но грънци....навсякъде пише че не е хубаво да се мие често косата, но не може да ходи мазна нали? После открихме сухите шампоани, които са голям кефф за хора с мазна коса, но дъщеря ми пък не ги иска, чувствала се мръсна с тях и така...но за сега това е единственото решение в къщи- сух шампоан. Как пък не се метна на мен, да вземе моята коса...ама какво да се прави...кавото такова..
Или в аптека или дрогерия, или ако ходиш из планината си събираш. Последно една баба ми каза, че си обелила кора от дървата аз огрев обаче тя познава кое дърво какво е, аз не мога да позная така.Hippo написа:A oт къде се намират тези дъбови кори? В билковите аптеки ли?
Italiano написа:Празнувате ли, празнувате ли?
Празнувайте, празнувайте!
После ще се мерим.
Italiano написа:Значи, т'ва 1-ви май - празник.
Вчера беше неделя - празник.
Днес съм на сватба, но по-важното е, че днес е един от най-великите рождени дни - празник.
Утре е Гергьовден - празник.
Ех ,ако можеха да се подаряват ,веднага щях да ти дам от моите Karrita много ти е гот аватара-това британска синя ли е.Karrita написа:При идеални 21-22% за жените, поне до 18 ако стигна пак ще е добре!
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта