Искам да запаля колкото мога повече хора да се хранят така, защото видях и от тези преди мен ( Пипи, Хипо, Гого и още много др. ) че този вид хранене работи в полза на човешкото здраве!
Аз която винаги съм се страхувала да спазвам диети, защото не мога да гладувам, с този начин на хранене свалих почти 22 кг за 6 месеца. Е, чувството е невероятно!
Лекота, настроение, нови дрехи , желание за живот , спокойствие и щастливи мигове! Няма да мога да опиша всичко, което се случва , затова оставям това на тези, които имат усет към езика да разкажат те.
Аз не споделям много какво ми е менюто, защото то не се различава твърде от това на зелените храни. Не можах да се науча да готвя зоново
. Никога не съм харесвала да готвя, а камо ли по 3 блока всеки ден.
Основните си храни ги бях споделила някъде по напред - зеле, броколи, карфиол, сьомга, бяло пилешко месо, Котидж, извара и кисело мляко. Преоткрих киселото мляко !
Да живее киселото мляко!!!!!!!!!
Всяка сутрин закусвам с кофичка 2% кисело мляко! Тялото ми жадува за него! Необяснима любов се получи между нас
Опитвах и овес с извара за закуска , но по рядко.
Сега въглехидратите ги набавям от : лапад , зелена салата, краставици , зелен лук и чесън и домата. Този велик плод, който обожавам!
С настъпването на пролетта, става по лесно....зелен фасул, домат,ягоди и др.
Белтъците напоследък от извара ( Маджаров или Олимпус ) телешка или конска луканка по 28 гр. ( това от червената зона си позволих) и кисело мляко естествено!
4.8 гр рибено масло ежедневно!
Та мисълта ми беше , че не споделям какво и колко ям , както виждам другите го правят, а по скоро си представям резултатите , за да се запалят повече хора и да са по здрави и по щастливи!
Това правя и в ежедневието си, но май повечето искат с едно хапче да се отърват от болестта.
Това , което аз разбрах е
трябва да се отнасяме към храната , като към лекарство!
Забележете възрастните хора на по 80 и повече години какво и как се хранят! Та те се хранят по правилата на Зоната, без да знаят!
Къде бях аз толкова години? Защо допуснах това? Но което е станало е трябвало да стане!
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен