Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Сами, Барито е писал и за това в книгата си за рибеното масло. Установено е, че до някъде разширява кръвоносните съдове, но специално за кървенето казва, че след много опити с големи групи хора, няма особена разлика между тези на които са давали рибено масло, и тези на които са давали плацебо. При мен по-скоро забелязах, че не толкова кървенето, а зарастването е забавено. А именно арахидоновата киселина е тази, която съсирва кръвта. Сиърс казва, че ако в човешкия организъм я няма тази киселина, от едно леко пробождане може да ни изтече цялата кръв
marianapanova написа:Здравейте четох статия за лещата пише,че лещата има повече протеини от месото. Моля помагате!
marianapanova написа:Нимфи благодаря за статията. Да ви обясня набързо за моето питане та вчера хапнат 2ВБ от леща + 1Б домакин+ 90гр телешки колбас прибира се Мариана от работа пулс уместен стръвно до небесата,при което аз в паника треперя и кака няма да обяснявам нататък. Обадих се на хомеопатията ми и тя ми каза,че съм се натъпкана с протеин от лещата и от колбаса. Моля за мнения... И съвети!
Italiano написа:marianapanova написа:Нимфи благодаря за статията. Да ви обясня набързо за моето питане та вчера хапнат 2ВБ от леща + 1Б домакин+ 90гр телешки колбас прибира се Мариана от работа пулс уместен стръвно до небесата,при което аз в паника треперя и кака няма да обяснявам нататък. Обадих се на хомеопатията ми и тя ми каза,че съм се натъпкана с протеин от лещата и от колбаса. Моля за мнения... И съвети!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта