Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 08, 2013 6:43 am

marianapanova написа:Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет

Хващам си багажа и дим да ме няма :laugh3: по всяко време ще бъда готова за излитане към Сапарева баня, но Марианка , аз вчера си говорих с моя приятел и той така или иначе ми спомена, че си има познати в Ягодово и ще ходим там на гости на негови колеги, военни, така че...може и да ти звънна едно тел. :laugh:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Зоната

Мнениеот marianapanova » Пон Юли 08, 2013 8:16 am

Plam4e22 написа:
marianapanova написа:Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет

Хващам си багажа и дим да ме няма :laugh3: по всяко време ще бъда готова за излитане към Сапарева баня, но Марианка , аз вчера си говорих с моя приятел и той така или иначе ми спомена, че си има познати в Ягодово и ще ходим там на гости на негови колеги, военни, така че...може и да ти звънна едно тел. :laugh:
Супер на лични ще ти пиша телефона си. А приятеля ти и той ли е военен
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 08, 2013 10:13 am

Супер! Не само той, ами целият свят около мен е само от военни :stupid: да не разправям колко оръжия , ножове, и какво ли не са у нас, все едно ще ходя на война :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Пон Юли 08, 2013 10:31 am

Аз това лято пропускам морето. Но е за хубаво, де.
Айде някой съфорумец, който е по-близо до Варна, да взима хлорофорумчето, кърпичка, белезници или здраво въже и да довежда Пипито в Сапарева баня. Само внимавайте да не ви набие!
Ах, моят криминален мозък какви ги ражда ... :laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Пон Юли 08, 2013 10:58 am

ех, какъв кеф, ама аз май мога и врачка да стана /дето помислих дали Пипилота няма да си идва, пък тя взе, че направо се метна на самолета/ Следващия път ще се опитам да приложа и новоусвоените си дарби в по-конкретен вариант, вече ще посоча и дестинация. :laugh1:
А ти Пипи, моля те внимавай как говориш срещу жител на най-големия град в БГ - Пазарджик, с добре известните си квартали Пловдив и София.
Направо завиждам на Пламъчето, че ще види Мариянка преди мен :sad: следващия път, няма да си споделям идеите да не ми ги откраднеш пак :laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4:
Чакам още спамери да кажат от къде са, да видим дали не трябва да променим мястото на събирането. А аз вече си представям маси, отрупани с различни хубави неща за хапване, всичко в порции по 1 блок и съответните видове в различните крайща на масата........... ееех
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 08, 2013 12:04 pm

Аххахахахахха, тук в Провинцията сме чували много за центъра на Бг- Пазарджик :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот marianapanova » Пон Юли 08, 2013 9:54 pm

Нимфи , Пламче защо не се разберем може да се видим заедно.
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 09, 2013 8:25 am

marianapanova написа:Нимфи , Пламче защо не се разберем може да се видим заедно.

Страхотна идея- и после да потеглим към Вн и да направим една засада на Пипи :laugh4: обожавам тази идея, ама ми се струва Нимфи е доста заета с новата си дарба на гледачка :laugh1:
А дано да хвърли един боб и за нас дали колко килца ще отслабнем това лято за морето :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 09, 2013 1:29 pm

Plam4e22 написа:
marianapanova написа:Нимфи , Пламче защо не се разберем може да се видим заедно.

Страхотна идея- и после да потеглим към Вн и да направим една засада на Пипи :laugh4: обожавам тази идея, ама ми се струва Нимфи е доста заета с новата си дарба на гледачка :laugh1:
А дано да хвърли един боб и за нас дали колко килца ще отслабнем това лято за морето :laugh1:

Aaaaa боб не хвърлям, че току вземе да гръмне. Пък и вчера съгреших.... днес силата не е със мен. :oldtimer:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 09, 2013 9:37 pm

:sad: И аз днес много си обърках режима. В закуската сложих един блок протеин по- малко, за което се усетих час по- късно.Пресрочих си обяда и докато се усетя минаха повече от 6 часа без храна, а после към 16 часа :stupid: нагълтах един айрян без никакви мазнини :sad: ...до края на деня не мога да изям всичките си 9 блока, освен ако не ям на всеки 2 часа, което пък ми се струва прекалено :think2: Със сигурност утре кантарът ще ми покаже нещо различно...дали надолу или...
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Сря Юли 10, 2013 12:28 am

Ето това е - като не чувстваш глад, понякога може да се отнесеш и ехееее ...
Затова гледайте по-често часовника и така.
;)
За киселото мляко не е фатално, особено ако не е обезмаслено.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Сря Юли 10, 2013 7:16 am

Само мога да се съглася с теб ,Ити. Позачудих се малко :think2: , защото след като съм яла малко повече Въглехидрати. Би трябвало да огладнея скоро след закуската....това Неогладняване го дължа и на водата, изпих поне 2 -3 литра до 16 часа, а след това около още 2 :laugh: ако продължавам така, скоро трябва да си купя мобилна WC :laugh:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Сря Юли 10, 2013 12:15 pm

5 литра вода!!! Струва ми се много.
Отделно поемаш и вода от храната ...
:think:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот gogo » Сря Юли 10, 2013 2:08 pm

Пламче, щом организмът ти ги иска - не са много. Както е казал Мечо Пух -Колкото повече, толкова повече. Шегата настрана, не виждам нищо лошо да се пие толкова много вода, напротив. Ето и какво има в сайта:

28. Защо трябва да пия повече вода когато следвам Зоната?

Зоновата диета ще накара тялото ви да превключи от изгарящ въглехидратите метаболизъм, към изгарящ мазнините метаболизъм. Това изисква ежедневен прием на повече вода. Това означава, че ще имате нужда от почти от 50% повече вода, отколкото ако консумирате много въглехидрати. Излишъкът от инсулин кара тялото да запазва не само складираните мазнини, но и да задържа течностите. Когато понижите нивото на инсулина, ще трябва да възстановявате водата, която тялото ви вече няма да задържа. Това означава,че трябва да се пият по осем чаши на ден, но има едно по-добро правило. Вземете теглото си (в паундове) и го разделете на две, и това е броят на унции вода, които трябва да се пият ежедневно. Тъй като 65% от вашите клетки са вода, и ако те не са хидратирани, няма да бъдат много ефективни в образуването на химическа енергия, така наречената ATП енергия, която задвижва тялото ни. И когато клетките не са ефективни, и няма достатъчно от това химическо вещество, какво трябва да направим, за да си го набавим? Ще трябва да ядем повече. Ето защо, когато сме добре хидратирани, няма да изпитваме глад, и ще имаме достатъчно количество химическа енергия, за да може тялото ни да функционира правилно.

Самият аз пия по 3 литра вода. Остава проблема с WC-то, но аз мисля, че му намерих колая - хвърлил съм око на едни памперси :laugh1: :laugh3:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Plam4e22 » Сря Юли 10, 2013 2:30 pm

Пламче, щом организмът ти ги иска - не са много. Както е казал Мечо Пух -Колкото повече, толкова повече. Шегата настрана, не виждам нищо лошо да се пие толкова много вода, напротив. Ето и какво има в сайта:

Всяка мъдрост , казана от световноизвестния Мечо Пух и обнародвана от Бг Зоната е Закон за мен :laugh:
Сериозно да си кажем сега, доста фактори налагат Водата като съществената част от менюто ни:
1- топлото лятно време
2- доста по-Голямата физическа активност
3- отделно трябва да прибавя повече вода, защото се препотявам по няколко пъти на пътеката за бягане във фитнесзалата
Дори и да има още фактори, тези са ми напълно достатъчно, за да я поемам в повечко. това за сега , а за зимата не знам как ще се чувствам, но жаждата ми е просто ОГРОМНА и съм като празна каца с дупка...няма пълнене, а само тече ли тече.... :laugh4: :laugh4:
Гого, аз от кое време съм се заканила на тези памперси :laugh4: :laugh4: ама пуста мода. Още се чудя как да съчетая къса пола- тип минижуп, с памперса :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Eskarina » Сря Юли 10, 2013 4:49 pm

Иеее, много сте се разбъбрили тука :)
Хайде и аз да си кажа, че виждам доста приятели наблизо - и аз живея в Пловдив :)
И приветствам организирането на една пловдивско-ягодова-пазарджишка ЗОНА, опс - среща :)
Всички останали да не се чустват пренебрегнати - може да заповядат при нас :)
italiano, в края на седмицата може да ходя на Банско, ще мина покрай теб :)
А на pipi най й завиждам - на морето е най-хубаво сега, пък било то и българското море.
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната