marianapanova написа:Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет
Хващам си багажа и дим да ме няма

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marianapanova написа:Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет
Супер на лични ще ти пиша телефона си. А приятеля ти и той ли е воененPlam4e22 написа:marianapanova написа:Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет
Хващам си багажа и дим да ме нямапо всяко време ще бъда готова за излитане към Сапарева баня, но Марианка , аз вчера си говорих с моя приятел и той така или иначе ми спомена, че си има познати в Ягодово и ще ходим там на гости на негови колеги, военни, така че...може и да ти звънна едно тел.
marianapanova написа:Нимфи , Пламче защо не се разберем може да се видим заедно.
Plam4e22 написа:marianapanova написа:Нимфи , Пламче защо не се разберем може да се видим заедно.
Страхотна идея- и после да потеглим към Вн и да направим една засада на Пипиобожавам тази идея, ама ми се струва Нимфи е доста заета с новата си дарба на гледачка
![]()
А дано да хвърли един боб и за нас дали колко килца ще отслабнем това лято за морето
Пламче, щом организмът ти ги иска - не са много. Както е казал Мечо Пух -Колкото повече, толкова повече. Шегата настрана, не виждам нищо лошо да се пие толкова много вода, напротив. Ето и какво има в сайта:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта