Добро утро и хубава седмица на всички
Днес става точно 1 месец, откакто съм в Зоната. Тегленето е супер разочароващо - свалила съм ЕДИН!!! кг
Като обиколки минус 3 от талия и -4 от ханша, но 1 кг.... Не очаквах нещата да се случват бързо, то не може 5 год. само дебелеене и после за месец - хоп 5-10 кила... Но прочетох почти всички дневници, темите... ами всички вие сте сваляли по много първите 2-3 месеца!
И така... няма отказване, продължавам тъпо и упорито напред! Правя нещата както трябва, но ще си направя и дневник, ще се старая да пиша менютата, за да ги преглеждате и да давате съвети.
Имам едно прегрешение от 3 квадратчета черен шоколад за 1 мес. и това е. Като др. грешка мога да отчета, че първите десетина дни си закусхвах овесена палачинка и след това прочетох, че трябва максимум 5 пъти седмично да се хапва овеса. Водичката си я пия. Рибено масло към момента - 1,2 г дневно. Движение - ами не бих казала, че съм "заседнала". Всеки ден минавам с количката и малкия поне по 2,5 км, често 3-4. Отделно си е тичането по него, наскоро проходил ентусиаст
. Да не споменавам всичко останало около домакинството, но пък това за съжаление води до умора, но не и до отслабване.
Храните ми през този месец:
пилешко
пилешка кайма домашна /смляно бяло и тъмно месо без мазнини, смятала съм ги по 28 г за 1БП/
скумрия
риба тон в собствен сос - рядко
сьомга - веднъж /не ми е много по джоба/
пъстърва
телешка кайма-рядко
пилешка шинка - рядко
белтъци
цели яйца -рядко
извара
сирене - 1 път
кисело мляко Домлян 2%
марулка, салата айсберг, краставици, домати, селари, репички, лук пресен /обичам и често го правя 1/2 или даже 1БВ в салатата/
консервирани домашни - печени чушки, патладжан, зелен фасул, домати, лапад за готвене
нахут и леща - няколко пъти в седмицата по 1БВ в ядене
плодове - ябълки и ягоди /избягвам плодовете по препоръка на ендокринолога/
Мазнини - зехтин, маслини, орехи, лешници
Мисля е това. Много се сдухах рано сутринта, дано нещата потръгнат