Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Мечта_8 написа:GODzillata написа:Чията к'во беше - В или М?
5гр. май бяха 1Б, ама какъв?
Мазнини
GODzillata написа:Stefka Ilieva написа:...като гледам форума няма тема за мерните единици ,та реших да пиша тук.Как без кантар да си измеря 14 гр.овесени ядки,28гр. месо и прочее? ...
Ами гледай Таблицата - там някои неща ги има в чаши и лъжички.
Stefka Ilieva написа:По-скоро очаквах от вас отговор от типа на "това е толкова супени/чаени лъжици" и прочее,предвид че вие имате кантари и все пак ги виждате нещата нагледно.Страх ме е да питам вече...
Stefka Ilieva написа:Вие ме убихте с виртуални камъни! Аз си мислех ,че ще срещна подкрепа тук ,а не подигравки...
Моля, да ме извините за коментарите на неподходящо място,но нямах особено много време ,за да прегледам всичко ,а имах нужда от помощ,за да продължа нататък режима.И да ,много ясно ,че се мери с везна/кантар,ако имах такава или можех да си купя /това не ви хрумна нали.../ ,нямаше да ви задавам подобен род въпроси за мерки и теглилки.По-скоро очаквах от вас отговор от типа на "това е толкова супени/чаени лъжици" и прочее,предвид че вие имате кантари и все пак ги виждате нещата нагледно.Страх ме е да питам вече...
Hippo написа:Защото 1 блок мазнини е равен на 1,5г, а блокът въглехидрати е 9г.
1МБ=150:30.74 гр.=4.88гр
1ВБ=900:42.12 гр.=21.37гр
Ако го приемеш за въглехидрат, в 1ВБ ще имаш 4МБ.
silvy_ba написа:Здравейте банда..... 4-ти ден вече зонувам и днес на обяд ми беше изключитело трудно да си изям порцията от 3 блока. Най-лесно ми е да си опека пилешките гърди,да си задуша малко броколи на пара и една чудна салата.....Само ЧЕ.....вече ми идва прекалено тази салата.....какво да правя? В шах съм с тези въглехидрати Направо ще се пръсна!!!
Stefka Ilieva написа:....... се мери с везна/кантар,ако имах такава или можех да си купя ......
Stefka Ilieva написа:Благодаря ви за разбирането/да не цитирам/, сега вече се успокоих Срам ме беше да си кажа и затова останах неразбрана в началото ,може би.Лесно е да отидеш да си купиш везна ,дори и да не знаеш цена,когато работиш...в труден период съм и не работя от известно време ,така че без доходи....ясно ви е /ох казах го/
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта