Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа: Е няма лошо
Wildflower написа:Здравейте на всички. Както много хора тук и аз мисля да започна да се храня в зоната. Вече веднъж опитах преди години. Вярно, имаше ефект, чувствах се добре, не съм си гледала теглото, защото не започнах със Зоната за да отслабвам, а за да подсиля имунната си система и да вляза във форма. Но след време просто ми омръзна да разнасям навсякъде кутии с храна, да ям едва ли не в точен час. Абе, лека-полека ми писна и започнах да излизам от зоната. Сега мисля пак да вляза, даже си взех везна, само храната липсва. Но да питам...как успявате да се справите? Аз по цял ден мислех какво да ям, не съм от хората, които обичат да готвят, и само ядене и блокове ми беше в главата. След три месеца ми писна, а и се хранех еднообразно - яйца, извара, сирене, филе. Не обичам зехтин и се съсипах от ядене на фъстъци и бадеми. Да не говорим от финансова гледна точка. Как успявате? Да речем, че получавам 340лв. на месец и не изхранвам само себе си. Определено не мога да си позволя да хвърлям жълтъци и да ям филета. Някакви идеи за евтини продукти и рецепти?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта