Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
kaliopa_sve написа:Една ябълка притежава същите калории приемана преди, по време или след хранене, но се смила много по-лесно на празен стомах. Когато влезе в храносмилателната ни система след друга храна, престоява повече време в чревния тракт и предизвиква ферментация. Този процес от своя страна произвежда алкохоли, които са и висококалорични и увеличават нивото на приетите като цяло калории респективно и инсулина. Оттам храносмилането се забавя, на стомаха започва да му тежи и някои от витамините се „развалят" в процеса на ферментация http://www.vitaminasport.bg/news/chrane ... odove.html.
, докато Бари Сиърс казва точно обратното (ако си обърнала внимание разбира се на подробния по-назад отговор.kaliopa_sve написа:.....витамин ,,C,, даже и предозирани не са опасни защото излишъка се изхвърля с орината. именно за това когато сме болни можем да пием витамин ,,C,, в големи дози, организма си запазва нужното коли4ество и излишъка се изхвърля...
, че човек направо ще си помисли, че всички зонари тук страдат от зверско белене на кракаkaliopa_sve написа:....и ваши зонари се оплакват 4е им се белят кожите на краката и било липса на витамини,,,,,и то зонари които са доста в зоната,,,
kaliopa_sve написа:....ти пипи, от две години си в зоната, пиеш по 2л. вода в центъра на зоната си, а е трябвало да ползваш вендузи за махане на целулита,защо....
Не можах точно да разбера какво искаш да кажеш, дали ти се е променил живота от както си в зоната или че не си забелязал никаква промяна.rainov написа:P.S. На същото мнение за храната съм, че не го ли е казал Бари, не вярвам, този човек ми промени живота и до момента не съм видял нищо различно в себе си, от описаното от него.
Не можах точно да разбера какво искаш да кажеш, дали ти се е променил живота от както си в зоната или че не си забелязал никаква промяна.rainov написа:P.S. На същото мнение за храната съм, че не го ли е казал Бари, не вярвам, този човек ми промени живота и до момента не съм видял нищо различно в себе си, от описаното от него.
При мен лично, и при мъжа ми промяната от здравословна гледна точка беше убиствено очвидна, за което винаги благодаря на този доктор, когато ми се отдаде удобен случай
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта