Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Приготвям я във фолио, защото мразя да ми мирише на риба. А просто намазвам фолиото със зехтин, за да не лепне. Количеството е не повече от 1/3 ч.л. Обикновено взимам парче за 3 пъти по 3 блока. И без това я ям с не особено голямо удоволствие - като всичко, което не е расло на корен . И не бих казала, че е мазна. Пробвах и на тиган, но не ми хареса. А и омириса кухнята. Абе, месата и рибата са ми особена "слабост". Но ще намеря начин да ги извадя от менюто. Лесно е приготвянето им, но това не е моята храна.
Старая се да купувам "небелено" филе (по препоръките на Гого), но кожата отива на махленските котки Обирам уж нещо дето е по нея и богато на омега 3, но... кафевеещото трудно го преглъщам. Абе, само хабя деликатесната рибаHippoDel написа:Също так, зависи дали я приготвяш с кожата, защото мазнините и са непосредствено под кожата.
У дома има само 99% на Линд. Аз друг не обичам. Както и като си правех топъл шоколад - винаги без захар. Но аз съм си с малко изчанчен вкус. Кафето без захар, какаото без захар, млякото без захар - но крем карамел с тройна доза карамел . И изобщо си умирам по подправките - зелени, сухи, люти, горчиви - мога да си сготвя ядене само от подправки Ама няма да е блоково, че нито една подправка не влиза в таблицата на Зоната (и слава Богу, че тогава щеше да е страшно да се смята).amaZONka написа:Аз хапвам шоколад и не мисля, че би ти повлияло върху резултатите, а и може да го балансираш. Щом обичаш черен, вземаш най - висок процент и готово. Другото ще забравиш, че някога си го харесвала. Изпитано е не веднъж
Manya написа:Изпитах нужда да хапна нещо сладичко тази вечер и си реших бързо въпроса. Колкото и да е в червената зона медът си е мед и нищо не може да го замени като подсладител. Никой не може да ме убеди, че 1/2 с.л. мед е нещо "червено" и трябва да се пропусне в менюто, макар да съм в началото на Зоната и че ще ме "разбалансира". При това манов мед от пчелина на приятел.
HippoDel написа:За мен лично е много важно разнообразното хранене и аз въобще не гледам от какъв цвят са ми продуктите, що се отнася до плодове, зеленчуци и мед. Това не означава, че не ям предимно от зелените, но в никакъв случай не съм изключила другите от менюто си. Нещо в последно време тази грамомания(всичко да се изчислява по етикет) и натрапване на "зелената Зона" и едва ли не отричането на оранжевата и червената ми идва малко в повече, да не кажа много повече. Според мен това много пречи на новодошлите и ги стресира допълнително, но това е мое мнение.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта