gogo написа:Tony написа:Благодаря, HippoDel! Аз нали си мисля, че все ми е много, но определено от 9 блока не ми е ок - все нещо ме човърка да похапна и без да искам си ги направих 10. Ще опитам сега с 10 как ще се чувствам поне седмица стриктно измерени и ще видя как ще ми се получат нещата. Давам си сметка сега, че вероятно от по-малкото храна ме е дърпал дяволът да си хапна нещо допълнително, което да ми разваля режима.
Тони, при такава физическа активност приемай поне 11 блока, както те е посъветвала Хипо.
Така де, ама ето днес дребното е болно и не сме излизали от къщи, а трябваше да отскочим до магазина на 2 км, но не успяхме. Имам само 20 мин степер, а това ми се струва малко...и затова си мисля, че 10 блока ще да ми са добре. Вярно, че сега с хубавото време често водим децата на сладолед на 13 км от къщи и си е бая въртене, но това все пак е 2 пъти седмично, защото през седмицата те са на училище. През другото време предимно обикалям по работа и горе-долу 10 км навъртам, но има и дни като днешният, който е със съвсем малко движение... та затова ми е чуденката голяма.