Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
igito написа:Извинявайте, но какво пишете в дневниците, сигурно какво ядете или нещо друго...аз ощенямам такъв, но си драскам по някога в един тефтер
Dianant написа:Gogo, ако Зоната може да се справи с моето Хашимото, няма да има по-щастлив човек от мен.
gogo написа:Dianant написа:Gogo, ако Зоната може да се справи с моето Хашимото, няма да има по-щастлив човек от мен.
Диана,
Убеден съм, че практикуването на Зоната спомага за постигане на оптималното здраве, което включва и преодоляването на различни болести. Сиърс в книгата си Зоната отделя доста внимание за влиянието на Зоната върху редица заболявания, включително и хронични. Бъди стриктна в практикуването на Зоната, приемай адекватни количества омега 3 киселини и бъди сигурна, че резултатите ще те изненадат приятно.
Dianant написа:
Gogo, не знам само как ще го разбера. Нямам "здрави гащи" още да спирам хормоните
roshla написа:Здрвейте, бройте ме и мен към отслабващите със ЗОНАТА.
Агитирана съм от Дарина.
Втори ден съм в зоната, спазвам стриктно грамажите и... най - важното е че се чувствам добре, лекичко ми е.
В началото съм и още мисля, че нямам резултат спрямо килограми.
Лек ден
vlaivsto написа:Честита Баба Марта и от мен, макар и със закъснение. Искам да питам има ли някой диабетик на инсулин от зонуващите и какви резултати е постигнал?
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта