petia написа:Здравей, аз пия рибено масло , но ето това
http://apteka.framar.bg/30018779/%D0%B0 ... C%D0%B3-60 по две дневно,за съжаление не мога да си позволя по скъпо, пия много лекарства и селен по 1 т.дневно,отделно заради заболяванията пия еутирокс,фолиева киселина,конкор,асперин протект,хидрея най гадното заради нея и асперина не мога да се лиша от хляб вечер защото след това умирам от стомах,Утре съм на хематолог да ми види изследванията и кръвта под микроскоп и ще Ви пиша.Лека и успешна седмица на всички.Благодаря Ви за съветите и напътствията.
Петя, рибеното масло, което пиеш въобще не е евтино, нито пък качествено. Не е молекулярно пречистено, не е концентрирано, няма данни от какви и колко на брой риби е произведено, не е ясно и дали минава теста с фризера. В рибеното масло нас ни интересува само и единствено 2 типа омега 3 киселини - EPA и DHA. В твоето масло в 1 капсула има 0,3 гр.( EPA и DHA). В опаковката има 60 капсули, което прави 18 гр.(EPA и DHA) за 15,50 лв. или 0,86 лв за 1 гр.(EPA и DHA).
В
Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels , което е концентрирано, молекулярно пречистено и мина теста с фризера в 1 капсула има 0,6 гр.(EPA и DHA), което прави 72 гр за цялата опаковка, която струва 14$ и 4$ за доставка, което прави 26 лв или 0,36 ст за 1 гр.(EPA и DHA). Е, кое е по евтино
.Твоето масло е почти 2,5 пъти по скъпо за 1 грам омега 3. На ден трябва да взимаме поне по 2,5-3 гр, и това е постоянно, а на теб Пипи ти беше препоръчала и по високата доза. Е, как се издържа финансово на толкова "евтино" рибено масло
. А и маслото на NOW е много по-качествено от първото. Повече за това как избрах рибеното масло, което пия, можеш да намериш в
дневника ми.