Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Ми Кари, и аз не знам По принцип, единствения форум в който мъжо се разхожда сутрин и вечер е за Реал Мадрид (болестно състояние), а тук май е свикнал аз да му чета на глас по- интересните комантари Определено ще му предам поканата
Иначе за шоколада....пълен провал Извадих всички продукти, купи, чинии, изчислих количество за 10 блока, и тръгвам да бъркам всичко, и осъзнавам, че нямам тахан И прибрах всичко обратно. Сега днес се каня да се приземя в някой по-близък магазин.
Gazilot написа:Аз опитах от този шоколад, трябва да Ви кажа, че е божествен!!!
Karrita написа:Пипи, много наедро си се хвърлила - 10 блока!? Пробвай първо с един, дали ще ви хареса и тогава вади тенджерите
pipilota написа:И че мисълта ми беше при тези количества блокове, които мъжката част изяжда в къщи, как ти се струват два блока шоколад ?
Darina написа:Моля, ако някой е готвил зрял фасул да сподели! В таблицата 180 гр. вероятно сготвен, че ако е суров 3 В = 540 гр. нещо страшно ми се струва като количество. А сготвен как да си го премеря, то зависи колко е гъстичък, много относително... Та с две думи моля за рецепта със зрял фасул класическа без добавени мръвки!
Karrita написа:Че ти как смогваш да готвиш бре??? Това ми се виждат огромни количества...
HippoDel написа:Darina написа:Моля, ако някой е готвил зрял фасул да сподели! В таблицата 180 гр. вероятно сготвен, че ако е суров 3 В = 540 гр. нещо страшно ми се струва като количество. А сготвен как да си го премеря, то зависи колко е гъстичък, много относително... Та с две думи моля за рецепта със зрял фасул класическа без добавени мръвки!
Няма грешка. 180г е суров, мериш го и си го готвиш.
Сложи му малко лук, морков и т.н., изчисли си по 1/2 или 1/4 БВ, както ти е вкусно, може и доматче, и зехтинче, подправки. Спретни си една рецептичка и я сподели.
А за страшни количества виж зелето, броколите и т.н., но за това има и 1/2, 1/4, 1/8 БВ. Така, че смело напред!
лилит написа:HippoDel написа:Darina написа:Моля, ако някой е готвил зрял фасул да сподели! В таблицата 180 гр. вероятно сготвен, че ако е суров 3 В = 540 гр. нещо страшно ми се струва като количество. А сготвен как да си го премеря, то зависи колко е гъстичък, много относително... Та с две думи моля за рецепта със зрял фасул класическа без добавени мръвки!
Няма грешка. 180г е суров, мериш го и си го готвиш.
Сложи му малко лук, морков и т.н., изчисли си по 1/2 или 1/4 БВ, както ти е вкусно, може и доматче, и зехтинче, подправки. Спретни си една рецептичка и я сподели.
А за страшни количества виж зелето, броколите и т.н., но за това има и 1/2, 1/4, 1/8 БВ. Така, че смело напред!
Опааа, 180 гр е за зелен. Зрял по таблицата е 50гр, а по етикет ми излиза и доста по-малко. Тва 180гр отива към 4 блока.
pipilota написа:Кари, ти пробвала със силиконови формички. Не залепва ли ?
Обаче това определено си е рецепта за течен шиколад. Аз като изкарах бонбоните от формата, ги сложих веднага във фризера в чиния, защото иначе веднага се разтапят, и става мармалад ) Трябва да модифицираме и една рецепта за бонбони, които да стиоят твърди при стайна температура.
айде имаш домашно. И да знаеш, че ние всички още си чакаме тортата за рождения ден
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта