Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:Здравей и в твоето местенце
Изчетох ти на един дъх дневника и е много вдъхновяващ, особено за новаци като мен.
Какво масло взимаш за това ГХИ, ако си пробвал няколко вида? Някъде четох, че в "халите" има хубаво масло, но мисля, че там има няколко фирмени магазина за млечни продукти. Та се чудех дали от там си пробвал, за да не откривам топлата вода.
И още един въпрос - извинявай , че в твоя дневник, но да не пиша на 100 места в началото, а и не съм сигурна в коя от темите да го задам...
Взех извара на Пилос, но май не е много балансирана. Белтъци 16,7, въгл. 3,4, мазнини 4. По моите сметки излиза около 42 г за ПБ и 37,5 г за МБ (ако изобщо правилно съм сметнала). Мазничка идва, така че, ако ям по два блока може ли да добавя 1-2 маслинки (ядки), за да баласирам мазнините или изобщо да не ям?
Предварително ти благодаря и слънчев ден от мен
vanja написа:Гого, получих си днес доставката рибено масло и искам да си направя следващата поръчка, за да ги получа след 20 дни. Изпратиха ми код за отстъпка, не съм сигурна дали трябва да го въведа някъде и къде точно не виждам, къде да въведа този код?
gogo написа:Днес са Сирни Заговезни, ден за Прошка.
Ако съм обидил някого, моля да ми бъде простено.
HippoDel написа:gogo написа:Днес са Сирни Заговезни, ден за Прошка.
Ако съм обидил някого, моля да ми бъде простено.
Гого, ти винаги си толкова любезен и отзивчив, не вярвам да си обидил някого. Но заради традицията: простено да ти е и ти прости.
Tatyana написа:Въпроса ми е тези 4 $ за доставката влизат ли в крайната цена, защото не искам да минавам 30 лв., за да не ходя по митници? Дотук ми пише крайна цена 20,64 $ - това за маслото и трите стевии по 1$. Или да махна едната стевия, за да дойдат по пощата?
И ти прости, ако има нещо (най-малкото, че те заливам с въпроси) и предварително ти благодаря
kazakova написа:gogo , би ли споделил какво филе - шунка хапваш . Сутрин обичам закуската да ми е с препечена филиика с филе - шунка , но на пазара само боклуци . Хапвам от ръженото хлебче на вита , този Бонус не мога да го намеря никаде !
Благодаря !
kazakova написа:Благодаря Хипо . Веднага отивам до Лидъл , а маскарпоне може ли да хапваме ?!
Само да си изпека тиквата и да си хапна лещата с телешко !
http://prikachi.com/images/863/7123863Q.jpg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта