Привет на всички в този страхотен сайт от мен и едно голяяямо благодаря на създателите, както и на всички, които отговарят на новите като мен
Книгата я четох преди 2 години, но тогава ми се видя много сложно и реших, че я оставям на изчакване за втори прочит. Преди 2 седмици и аз не знам как попаднах тук, но знам, че случайни неща няма. Изчетох почти всичко от сайта и форума и така ме грабнахте, че от седмица и аз съм в зоната или поне си мисля, че съм близо до нея. Вече има резултат от -1,4 кг само за 7 дни, но по-важното е, че от 2-3 дни енергията ми се увеличи поне двойно (може и да си въобразявам, защото още е рано). Дори вече започнах да зарибявам хората около мен...
Още съм като пате в кълчища, но реших, че е по-добре да започна и да коригирам грешките в движение, отколкото да трупам само теория. Засега мисля, че се справям горе-долу, но днес изникна питанка за един Котидж. Намерих този за който прочетох тук и съм ви много благодарна, защото не знаех, че има такава вкусотия. Но днес явно някой оЗОНиран е изкупил всичкия обезмаслен котидж (да си признае кой е
) и си взех от другия. Но....като се прибрах голямо разочарование. Няма никаква табличка за протеини, въглехидрати и др., а само "мазнини в сухата маса 20 %". Сравних с другия - там са 10 %. Освен това е на друга фирма - не е Linessa, а Goldessa (това не знам дали трябваше да го пиша, но не е реклама). Та сега въпроса ми е по колко да ям от него и да добавям ли допълнителни мазнини?
Извинете, че малко дълго стана, но явно и аз няма да мина без въпроси. Много информация накуп ми дойде и не си спомням това да съм го чела някъде.
Още веднъж благодаря за невероятния сайт, от който направо извира положителна енергия