Ойде кьоно у реката с тоя Трифон - зарязан, обрязан ли беше, пък и некъв светия се навърташе...
Е, малко вън от зоната, ама не съвсем на вечеря. Гази, да си жив и здрав,братле! Сиренцето по твоята рецепта с подправките стана супер блаженство, само дето се поувлякох и май поех 3х3 БПВМ. Но още на среднощната подкрепа ще се върна в Зоната. То пък човек да не си облажи душата съвсем не е работа! Освен това аз не съм се забързала за никъде. Ще илядя, нема да се давам на юбилеите, я!
От 27-ми миналия месец първото "прегрешение". Просто чашките бяха 3, не една, пък и не ги мерих с капкомер. А с моята дружка се направихме на Трифонки и Валентинки и така слако си хапнахме от тоя супер деликатес, че и там не мерих 167 г. Колкото, толкова. Утре пак на фронта на първа линия! Важното е, че въпреки количеството, сичкото май беше от зелените човечета...
обезмаслено сирене, орехче, подправки, зехтинец и тежко червено вино... А сега май ме тегли към възглавницата....
Ще трябва да дочакам времето за подкрепата и рибеното масло, пък утре пак... с кантарчето и чашките...
Трябва на свежа глава да си харесам някоя рецепта от сайта...