Italiano написа:Готвена, готвена си я мери!
Ох, Ити, успокоих се!
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Готвена, готвена си я мери!
tanita68 написа:До колкото си спомням някъде четох, че не са за препоръчване вътрешностите, защото са източник на арахидонова киселина. Сега не мога да кажа къде точно го четох, но това ми е останало в главата. Ако греша някой да ме поправи.
tanita68 написа:До колкото си спомням някъде четох, че не са за препоръчване вътрешностите, защото са източник на арахидонова киселина. Сега не мога да кажа къде точно го четох, но това ми е останало в главата. Ако греша някой да ме поправи.
Стеф написа:Значи веднъж седмично мога да си позволя 42 гр. кървавица - ама вече май не съм сигурна, че искам
Diva69 написа:Пипи, можеш ли да ми обясниш защо в таблицата на Б.Сиърс - "Greek Yogurt, plain no-fat" е дадено само като протеин и е задно с Cottage cheese-а, low-fat, а по-надолу в таблицата Yogurt, low-fat plain (123g) е дадено за смесен продукт. Не трябва ли и Greek Yogurt-а да е смесен продукт 1БП+1БВ ?И не е ли сменил грамажа и на прясното мляко? Вижда ми се, че има разлика?
pipilota написа:Например морковите са ги сложили към зелените въглехидрати и такива промени вече почват много да ме дразнят. И от Зоната ми казаха, че такива въглехидрати които са били по средата, т.е с оранжев цвят по нашата таблица са ги причислили към зелените.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта