Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Пърхут не се лекува.
Gazilot написа:При мен напоследък забелязах, че ако след баня си изсуша косата със сешоар, раменцата ми стават като наакани от колибрита. Ако не ползвам сешоар - няма акита.
pipilota написа:Аз по принцип нямам пърхут, но ми се е случвало след ползването на някой смотан шампоан да се появи, и винаги знам че е от шампоана. Сменям веднага марката и после всичко е ок. Случвало ми се е и от сапун да почва да ме сърби цялото тяло. Според мен пърхута се маха с разни маски и шампоани, това не е мисля че е проблем, но мазната коса...
....за съжаление това няма лекуване... Дъщеря ми е с мазна коса, ама наистина мазна.. всеки ден се къпе, и до вечерта е мазна...четохме какво ли не, пробвали сме какво ли не, но грънци....навсякъде пише че не е хубаво да се мие често косата, но не може да ходи мазна нали? После открихме сухите шампоани, които са голям кефф за хора с мазна коса, но дъщеря ми пък не ги иска, чувствала се мръсна с тях и така...но за сега това е единственото решение в къщи- сух шампоан. Как пък не се метна на мен, да вземе моята коса...ама какво да се прави...кавото такова..
pipilota написа:Според мен пърхута се маха с разни маски и шампоани, това не е мисля че е проблем
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта