Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Plam4e22 написа:Гого, аз съм си запазила адреса ти- в случай, че искам да изпратя подарък на Гого Мраз
elana2008 написа:Здравейте и тук, Gogo, ти си златен. Благодаря ти за полезната информация, за новак като мен всяка буква е от значение.
Искам да те попитам за млечните продукти от млекарница Добрев, какво мислиш, консумираше ли ги. Аз от половин година само от там купувам всичко, млякото е 2%, малсините са тип стафиди, мисля, че някъде по основните теми във форума се коментираше за малсините. И последно няма да ти досаждам, но ти си най-компетентния, заедно с Пипи, разбира се, но имам един може би малко странен въпрос. Аз гълтам костилките от маслините, така съм от време оно. Бях чела някъде, че това е единствената костилки, която се разгражда от организма и е много полезна и оттогава си я гълтам. Според теб това влияния ли на количеството консумирана мазнина? В интерес на истината никога не съм се замисляла от какво е тази костилки, какво и е съдържанието. Може би ще стрябва да се позаровя из нета, но сега така съм се зарибили да чета, всичко което пише тук, в този прекрасен сайт, че с друго не ми се захваща. И да кажа, че никога не съм имала запек от костилките на маслините. Още веднъж многооооо ти благодаря за полезната информация.
gogo написа:Излязоха ми едни стандартни кръвни изседвания(правя си ги профилактично веднъж годишно). Всичко е ОК. Приятно впечатление ми направи, че захарта от 6,1(по-миналата, почти преди да се запозная със Зоната) е станала 5,4. Зоната действа !!!
Karrita написа:Гого, докъде я докара с ГХИ -то? Аз още чакам да ми кажат марката на немското масло!
Karrita написа:Гого, аз не знам какво масло да купя???? Гледах по магазините, само пакетирано и не пише има ли сол, няма ли. Намерих едно на Мероне, в пластмасови кутийки, пише мандраджийско и толкова....Направо съм в невидение?!
Italiano написа:Гого, хвали се навреме! Ние тук стоим и чакаме.
Кажи какво стана с отделената пяна и какво количество от първоначалните 500 гр. дава фира!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта