Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Нимфичке, във фейса попаднах на една станичка: Стевия-БГ. Там има доста интересна информация, и редовно преглеждам интересните им публикации. И най-ми стана интересно, че има инфо как сами да си отглеждаме ставията, което всъщност е най-добрия вариант
Plam4e22 написа:особено сутрин когато си правя сладолед , а това ми е най-голямата сладост.
Italiano написа:Хора, разправям на жената за стевията, а тя ми каза, че я е проучила много подробно и в крайна сметка била вредна.
Кажете нещо, ако мога да я "шибна" с факти, че иначе тя излиза права. А може и да си е.
Някой ... нещо ... ?
Italiano написа:Иначе тази билка преминава ли през някаква обработка, или просто се стрива и пакетира?
vanja написа:Аз си купих една стевия от Карфура - зелени пакети от по 0.5 кг - на пакета пише Steviolina, гръцка е, на преведения етикет пише,че съдържа малтодекстрин, гликоза, инулин, подсладител стевиол гликозит Е960, противослепващо вещество - няма дадени пропорции. Една лъжичка от нея се равнява на една лъжичка обикновена захар. Аз мислех, че стевията би трябвало да е по-сладка, дали тази е подходяща да я вземам Понякога си слагам една малка лъжичка в овеса или в млякото. Но не съм сигурна тази ли трябва да купувам...
vanja написа:Явно ще трябва да търся друга опаковка стевия. Вие каква ползвате, от интернет ли си поръчвате? Аз обичам да забърквам разни сладкиши - сега гледам да е по-рядко и разбира се да са зонови - с рецепти от сайта
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта