Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tshivacheva написа:Пипи , чудесна си ! Разкошна статия!
Сега аз имам пореден въпрос. Искам да започна да пия сок от лимони . Например сутрин си изцеждам 1 лимон и го разреждам с топла вода. Това да го броя за въглехидрат 1 блок ли? В таблицата пише 1 лимон = 1 блок, но дали с кората или само сока?
HippoDel написа:tshivacheva написа:Пипи , чудесна си ! Разкошна статия!
Сега аз имам пореден въпрос. Искам да започна да пия сок от лимони . Например сутрин си изцеждам 1 лимон и го разреждам с топла вода. Това да го броя за въглехидрат 1 блок ли? В таблицата пише 1 лимон = 1 блок, но дали с кората или само сока?
В таблицата има лимонов сок, 1ВБ е 70г. или 1/3ч.ч.
tshivacheva написа:Ама той е червен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пък аз купих толкова много лимони
tshivacheva написа::bigsm16:
Радвам се , защото рибеното масло е дошло! Аз го чакам през пощата на митницата и днес случайно от един пост на Гого видях, че може да дойде и през обикновенната поща . Какво чудо, обадих се и пратката там
Бягам да го взема!!!
tshivacheva написа:Няма с какво да се похваля
Килограмите стоят едни и същи....не се качват, но и не намаляват през последните 2 седмици.
Обиколките обаче са с минус 2 см. на корема
Ами това е!
Лимоните стоят и започват да се развалят. Нимфичке, заповядай!
Рибеното масло, на което толкова се радвах че дойде е с един дефектен флакон. Добре запечатан, но вътре капсулите са счупени и с изтекло масло. Е, само няколко, но те са омазнили абсорбера и той се е разкъсал
Кофти!
tshivacheva написа:Няма с какво да се похваля
Килограмите стоят едни и същи....не се качват, но и не намаляват през последните 2 седмици.
си е за голяма хвалба.tshivacheva написа:Обиколките обаче са с минус 2 см. на корема
Ами това е!
Така и не разбрах, защо не си ядеш лимоните? Лимоновият сок е в червената зона, но лимоните са в зелената!tshivacheva написа:Лимоните стоят и започват да се развалят. Нимфичке, заповядай!
Е това е неприятно, но все пак не е повод да униваш.tshivacheva написа:Рибеното масло, на което толкова се радвах че дойде е с един дефектен флакон. Добре запечатан, но вътре капсулите са счупени и с изтекло масло. Е, само няколко, но те са омазнили абсорбера и той се е разкъсал
Кофти!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта