Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Ити, с цлялото си уважение ще трябва да ти заповядам незабавно да напишеш на Гого на лични адресната си регистрация, за да може почетния уважаван Гого да си изпълни дълга и да ти прати подаръка от дядо КОледа Ако ли не, при втора молба подаръка ще излети на друг адрес
Italiano написа:Пиша, пиша.
Plam4e22 написа:....чудех как е възможно една чаша да ме прави толкова ощастливена и най-малко се чувствам ПО-ОЗОНОВЕНА
pipilota написа:Хехеее, това е така, защото тази обикновени на пръв поглед чашки, са пълни с невидима любов и благодарност за това че ви има Аз наистина съм изненадана обаче как искрено се радвате на това никакво и незначително подаръче.
pipilota написа:Plam4e22 написа:....чудех как е възможно една чаша да ме прави толкова ощастливена и най-малко се чувствам ПО-ОЗОНОВЕНА
Хехеее, това е така, защото тази обикновени на пръв поглед чашки, са пълни с невидима любов и благодарност за това че ви има Аз наистина съм изненадана обаче как искрено се радвате на това никакво и незначително подаръче. Всички други реагираха подобно на вас Изумително ощастливена съм как едно малко нещо може да произведе толкова добри айкита във вашите зонбирани тела
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта