Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Nellie написа:Честит празник на всички - нека е цветно и светло в душата!
И все в този контекст и настроение да кажа нещо, което си го помислих от първия момент, когато влязох в сайта - нека е жив и здрав онзи, който го е инициирал и направил! Вероятно сайтът позволява да му се пише директно, но аз съм много зле в боравенето с компютъра и затова го казвам тук.
А сега питанката:
Гледам, че сутринта започва от 7 часа!!!! С първия блок! Явно, за да не минават много часове от последното вечерно хранене до първата закуска... Но това са направо тъмни тъмнини! Много сериозно предизвикателство пред совите! Как практикуват Зоната свикналите да лягат между 23.30 и 0.30ч.? Вероятно се включва още едно ядене, за да може сутрешната закуска да се изтегли след 8.30, или не?
pipilota написа:kaliopa_sve, за зелето е така, 4 чаши са един блок. Много от зеленчуците, които са нискогликемични, са доста големи по обем, и за целта можеш да си ги разделяш на половини и четвъртини. Погледни ако имаш време статията влизане в зоната. Там по средата някъде има даден пример как да си разделяш блоковете Относно главоболието ти- ти от колко време си в зоната? Ако се задъежиш стриктно 2-3 седмици, определено ще забравиш какво е да те боли глава
И между другото, аз съм се разхождала в много форуми, и на всички копчето е там, където е и нашето
тина написа:Да кажа и аз за това късно лягане и ставането.Не мога да разбера какъв е проблема.Не можеш да си пренастроиш храненето според Зоната или какво Аз работя на 12 часов график.Който почва в 7 и свършва в 7.Като нощната ми е от съответно 19 до 7.Така.че съм си преценила кога да се храня и да съм в зоната..Та това в 2 или ала- бала не е .след като се прибера от работа в 8ч закусвам и си лягам.А за големия обем зелечуци,ами избери си такива които са по-малко на грамаж.Примерно моркови и картофи и няма и да ти стигат.И ако наистина си била по доста други форуми трябва да си наясно,че главните букви се приемат за Крещене!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта