Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marianapanova написа:Гази не съм се изследвала!
Ще го направя следващата седмица,когато
мина втора смяна!
Ми не то олелията ме болеше не гръбнака!
Ти Гази пиеш ли някакви лекарства сега!
Нямам жълти какво казаказа... В очите!
Gazilot написа:marianapanova написа:Гази не съм се изследвала!
Ще го направя следващата седмица,когато
мина втора смяна!
Ми не то олелията ме болеше не гръбнака!
Ти Гази пиеш ли някакви лекарства сега!
Нямам жълти какво казаказа... В очите!
Сънен, Мъфинмен разтърка очи, за да прочете първоначално сторилото му се в стихотворна форма писание на Мариана. Пътувайки във времето от хомо еректус до нормално мислещ човек и след трикратно прочитане на текста, една малка част от мозъка му се събуди и той почна да асимилира написаното. В едната си част беше разбираемо, но явно Марианка се беше постарала другата част никой да не я разбере. МъфинМен беше сигурен, че и самата тя след време, прочитайки го, щеше да си зададе въпроса: "Аджеба (хубава българска дума), какво съм написала и какво съм искалал да кажа, хаха". Разгадаването за олелията от 4-тото изречение отне на МъфинМен около половин чаша кафе, съизмеримо с 40-ина минути. И все пак не беше сигурен, че е разбрал замисъла напълно. А последното изречение беше сигурен, че е от сценарий на екшън филм, в който главната героиня Марианка the Champ, отдалечила се от партньора си по оръжие в мрачна и опасна пещера изкрещява " Какво каза, каза, казаааааа", и веднага разбрала, че е въпрос на животи смърт му казва да стреля " В очите! В очите!!!!!"
pipilota написа: Бах тия мои кормени мускули....
чичо Чарли написа:Бандата...... някой да каже има ли наблюдения как Зоната влияе на менопаузата???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта