Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marianapanova написа:Кари,Гого във вашите градове няма ли руски магазин,евтино е там. Аз моя овес го взех за 2.90лв. 700гр.
Karrita написа:Марианка, най-близкият такъв магазин е на 40 км от мен, по ми е лесно по нета да поръчам
Italiano написа:Karrita написа:Марианка, най-близкият такъв магазин е на 40 км от мен, по ми е лесно по нета да поръчам
Странно ми е, че при всичките руснаци по черноморието нямате руски магазин.
marianapanova написа:Милички днес реших да се кача на моя приятел кантара и какво да видчт очите ми (на 10.11 съм била 86.300) днес на 29.11 съм 85.200 завръщам се в редиците,и седнах да споделч радостта си с вас наливам се с вода като камила
И гледам само напред,как не остава много до желаните килограми!
Gazilot написа:Ауууу, цял блок!!! Внимавай да не препиеш
Gazilot написа:Не ми е смешно то и аз от 230 грама вино съм в Космоса за 40 -50 минути. Само че, аз виного го пия почти на екс, сигурно запалените винари ще ме замерят с бутилки, ама ко да правя, така ми е по-вкусно. Хммм, и приятно.
marianapanova написа:Гази изпих един блок винце така ми се услади,че ако не беше мъжо ми щях да изпия още 1блок обаче така весело стана в къщи, както никога не е било мани мани срам ме е от себе си
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта