bobi написа:Здравейте,Направо се чудя дали някой в Италия би могъл да бъде в зоната. Просто не мога да си представя нормален италианец без паста поне веднъж на ден и то по една чиния, каква ти половин чаша! Същото се отнася за ризотото, което им е почти основна храна. Или пък кафето, минимум 3-4 на ден.
Боби и аз преди две години и половина, преди да вляза в зоната не можех да си представя да седна да вечерям без предястието ми - 100-200 гр водка със салата, шкембенце в масло за мезенце и т.н, в компанията на ужасно сладките ми цигари после обилна вечеря с какви ли не мазни пържени вкусотии....години години наред....сега обаче, (април месец ще станат три години зонуване) не пуша, не ям хляб, не пия кафе, не пия твърд алкохол само когато излизам от зоната по празниците и съм доволна, и нищо не ми липсва и съм щастлива...всичко е просто грешен навик.
P.S. цигарите и кафето ги спрях преди месец и половина и вече започнах да ги забравям, т.е вече не се сещам за тях, за да ми липсват
Така че исках да ти кажа, че всичко е възможно...аз никога не съм си представяла живота ми без водка и салата