Честит рожден ден и от мен ! Да си жива , здрава и все така позитивно настроена. Марианка, ти си пример за нас новозонуващите, и желаещи да отслабват с повече от 20 килограма.Весел празник!!!!!!
Марианка, радвам се, че те изненадвах, ама много ми се искаше да ти подаря нещо сега ако беше на работа, щях да ти донеса и една сладка еуфория от тиква ама за сега от теб искам само да ни зарадваш с добрата новина, че вече си в отлично здраве
Гери благодаря Пламъче аз аз незнам какво да кажа наистина,щастлива съм че има такива приятели като теб и всички тук. Тикваааааааааа ооо да тиква хахаха Благодаря за загрижеността и подкрепата чувствам се по добре,и вие правите празника ми още по весел,обичам ви мнооогоо!
www.vzonata.com Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Марианка, Честит Рожден Ден и от мен! Жива и здрава да си, а усмивката никога да не слиза от лицето ти, защото животът е прекрасен, когато го гледаме с грейнали очи
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“.
Честит Рожден ден Марианкааааааааааааа Да си здрава, усмихната и ти пожелавам само зонови успехи (умишлено само зонови, защото те и другите се чувстват пренебрегнати и гледат сами да се проявят, за успехите имам в предвид) Имам малко подаръче за теб, надявам се да ти го дам лично през уикенда, когато кажеш и когато се организираме с Лилит и Пламчето. Топката е в тях, аз съм свободна и двата дни. Момичета пишете вие как сте с програмата, да си спретнем едно посещение в Цалапица.
Марианкаааа Happy, Happy Birthday на нашата Зонова световна шампионка. Да си ни жива и здрава, да ставаш все по-красива зоНбирана О'Зонка, все по-рядко да усещаш инсулиновото гадно, и винаги да ти е протеиново готино Целувки от мен, и продължавай все така да ни радваш с твоето присъствие. Без теб форума нямаше да е същия
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..."
Попи Пипи Нимфи благодаря ви мили зонови приятелки,повеланията ви са страхотни Нимфи да в събота и неделя ще бъда в цалапица,ако се разберете нещо ще е прекрасно да ми дойдете на гости ще си направим една зонова среща
www.vzonata.com Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....