Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
чичо Чарли написа:Здравейте! Да попитам случайно някой да е пускал поръчка за Омега 3 на Мадре Лабс - голямата опаковка от 90 капсули??? Излиза някъде около 35лв. Въпросът ми е дали отива на митницата или да чакам по пощата? Благодаря предварително!
jenia_ivanova07 написа:Здравейте , детското рибено масло na nordic не е налично,някой би ли препоръчал заместител ,видях че сте писали за Super Hero Omega. За дете на 6 години мисля капсули направо ,но за малкото което е на 3г. нямам идея
gerry написа:jenia_ivanova07 написа:Здравейте , детското рибено масло na nordic не е налично,някой би ли препоръчал заместител ,видях че сте писали за Super Hero Omega. За дете на 6 години мисля капсули направо ,но за малкото което е на 3г. нямам идея
И на мен би ми било интересно какво биха препоръчали в този случай.
Ane написа:Здравейте. След като изчетох почти всичко от третата тема във форума за рибеното масло, реших да поръчам през сайта на iHerb - Sports Research, Triple Strength Omega-3, 1250 mg, 30 Softgels. С изненада открих, че вече опцията за безплатна доставка по пощата вече липсва.... И тъй като поръчах две бройки от този продукт, общата цена заедно с доставката е над 30 лв.... Някой друг сблъсквал ли се е със същия проблем?
savina_savcheva написа:Здравейте,
някой има ли опит с това рибено масло:
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Omega-3 ... gels/26738.
С висока концентрация е - много добра цена и Shipping saver.
Явно след Нова година са вдигнали цената на доставката и за Мадре лабс 90 капсули ми начислява 13 лв. доставка.
Това на Solgar е добра алтернатива, като цена.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта