Добро ви петнадесето последно състезателно утроооо
Значи, според това което прочетох, определено няма да има продължение на състезанието, което ме кара да си отдъхна и да се усмихна хем много доволна
, хем лееекичко една такава малко тъжна
Но...на всяко нещо му удва края.
Така, сега ще проверя последния ви ден, ще направя последни забележки и похвали, и искам утре рано, както казах, като се излюпите изпод завивките, и като се изхлузите от леглото, да чуруликате в помещението с дупката, и от там, гладни и жадни стъпвате с огромна озъбена усмивка върху кантара. Отдайте му се, отпуснете се в ръцете му. Веднъж усетил ласките ви, той ще се размекне, и ще ви става все по и по-голям приятел.
Записвате си килограмите и от там ми ги пращате тайно на лични
, като внимавате да не ви види никой.
Аз после ще се постаря да преработя резултатите по най-бързия начин и ще ги публикувам тук. После ще се съберем на седянка пред блока, ще почоплим малко Омега 6 на пейката и ще клюкарстваме коя къде и с кой търтей кви ги е вършила, и как мъжа й я хванал докато тя го изяжда като породиста богомoлка!
Сега:
Teddy, имам доклади за 13ти и 14ти...липсва ми 15ти, и докато не ми напишеш какви си ги свършила и този ден, няма да мога да завърша резултатите. Всички ще чакаме теб, да знаеш
И двата дена си с по 7 бройки.
Ivka_94, сега ако имаше още два дена състезание, щеше да имаш шанс да хванеш пчелата Майка на....нямааа
8+1
yana, имате вече комада "свободно"
Повечето издадоха багажа, и няма да има продължение. Което и малко ме учуди между другото. В предното състезание всички единодушно продължиха до 20тия ден, и бяха много хепи от тази възможност
И ако можеш всеки ден да се прибираш пеша от работа, ще бъде чудесно. Няма нищо по-полезно от ходенето. Всяка една крачка е здраве. Като се почувстваш другия път, в пристъп на мързел, помисли си така: "абе това здравето го няма никъде из магазините, нямам шанс да си го купя, колкото и да бачкам и колкото и пари да изкарам. Обаче като си тръгна от работа, по пътя има бая здраве, ще го събирам с крачки. Аз няма да го виждам сигурно, но то със сигурност ще ме види и ще започне да влиза в мен докато вървя
Голяма късметлийка съм, че знам за Зоната и как да си събирам здраве...виж колко болни и нещастно-посърнали хора има около мен...защото те не знаят...те не искат да знаят просто. Аз съм щастливка, съдбата ме целуна и ще се възползвам с пълни шепи от тези знания...хайде стига размисли, отивам да събирам здраве на улицата, пеша "
Схвана ли сега мила Янче, колко са важни мислите.
Запомнете, че мислите ви са като хормоните. Те са тези, които ви разболяват и те са тези, които ви лекуват :peace1: 8+1, отличничка си днес
Хипчооо, ко ши та прайм теб с тая бяла нуга с ядки покрита с черен шоколад и т.н
Омазала си се здраво сигурно
Според мен си с два търтея, ама няма да ти дам червения търтей, защото като беше болна, мисля че те ощетих, като ти дадох на изуст 4 пчелички, колкото да имаш някакъв резултат, и още ми е гузно май
ТониЕлис, как ти се кефя как си се нахъсала
Така се постигат истинските резултати. Така човек постига мечтите си, с инат и упоритост. А в отговор на това, тялото ти ще ти се усмихва скоро от огледалото, и ще те обича все повече. Ще те движи с грация, ще бъде толкова гостоприемно с теб, че всеки ден ще умираш от блаженство и умиление, от факта, колко ти е комфортно в тялото.
8+1
Maxima - Ralito,
...ще дам данните (резултатите), както и някои лични изводи и впечатления от последните две седмици в Зоната.
Това го очаквам от всички вас. Това е което живо ме интересува, и ще чета не дин дъх...какво сте почувствали, какво се е променило, какво сте забелязали и т.н
Ще ме направите наистина щастлива, ако излеете тази нформация през клавиатурите си
Макси, според мен завършваш със 6 бройки днес, а вчера с 1 пчеличка и 2 търтея
Nikka, Привет и на теб хвърчаща буболечке
Това, че състезанието свърши вече, не означава, че ти ще излезеш от Зоната, и че ще си във вечен застой.. Бъди магаре, не се предавай
И клипчето е много готино, докосна ме, благодаря
Отличничка си, 8+1, гордея се с теб, мнооогооо
Мечта_8, не знам ти как си се смяла, ама аз като прочетох този Азилот, и щях да окъпя лаптопа ми в чая, който преглъщах в този момент. Смях се с глас на проблясъците от амнезия. Имаш късмет, че не о*рах компа ми с чай, че тогава щеше да видиш ти
Тия бисквитки още не съм ги пробвала, хубави ли са? И ти си отличничка 8+1
kiki, браво пчеличката ми тя, браво
Как прилежно си събрала зелените мухи в бурканчето...ма й червейчета си им сложила за ядене, браво. Добро момиче си ти. Как са те възпитали само
, трогна ме до сълзи
А за състезанието-няма да има продължение, щото пчеличките изкапаха като джанки за ракия по земята
Ама с тая безалкохолна бира ми бъркаш с топлийка в дясната ретина! Пффф
Давам то 8+1, щото не знам колко цианкалии има в бирата за да я сметна !
mimeta...
направо страх ме хвана....
от този тон. Дано змийското ми предчувствие да ме лъже, и да се заблуждавам дълбоко, че след състезанието ще се върнеш във фабричните настроийки, и ще я подкараш по старо му. Дано да се лъжа.
имаш 3 търтея и една пчеличка
chern0koska, надявам се в това предстоящо пътуване да съумяваш да следваш зоната поне на око, което пак е нещо. Не си обезценявайте труда, който сте полагали цели две седмици. За ваше добро е. Аз дадох всичко от себе си, направето го и вие, защото това е за самите вас.
Отличничка си 8+1
И това
Ще ми липсвате! С нетърпение ще очаквам догодина да се срещнем пак
....
Ти къде отиваш ?....да не се залюби с Робин Зон Крузо сега на свети Валентин, и да му пристана там на самотния остров, където няма интернет и комп. Ама любовта не знае граници. Ще го преживея, времето лекува.
Поздрави Петкан от мен. Кажи му, че скоро ще му пусна бутилка със съобщение в морето
. Да чака
Хайде попътен вятър...
Чакам само Теди, за да мога да сметна на всички ви точките. А утре като се събудя, което ще е следобяд ваше време, ще си отворя пощата за да събера в една торбичка килограмите ви
Хайде стискам палци да има много шампионки в тези Пчелонпийски игри