The Jack написа:От доста време издирвам подходящо рибено масло за децата в течна форма, но в най-добрия случай цената излиза солена. Май обаче най-после го издирих, и то от Англия - няма митници, няма ДДС. Има и в течна форма и на капсули, естествено на по-добра цена идва течното. Цената излиза 0,50лв на грам ERA DHA, но при условие, че се купува на стек от 12 бр.- в случая и доставката е безплатна. Маслото е с 5 звезди по IFOS, в триглециридна форма и е съобразено със Зоната. Пускам линк към сайта и IFOS сертификата. Очаквам и отзиви ако някой вече го е ползвал или по принцип мнения.
http://www.puromega3.co.uk/http://www.nutrasource.ca/ifos/files/ifos%20amb%20well%20omega-3%20liquid%20gold%20lot%2030475.pdfПоздрави!
Такаа, да докладвам, с малко закъснение, ама ще да ме извинити- за съжаление първите две цифри от ЕГН-то упорито отказват да корелират с възходящата поредност на отминаващите години
Поръчах въпросното масло и го пием цялото семейство, което включва и 2 деца на 8г.. Ами да ви кажа доволен съм - никакви проблеми с фризера, вкусът му е добър. Преди това ползвахме течното масло на Сиърс / да се свети името му/ и честно да ви кажа, това е по приятно за пиене. Единствено се оказа, че не доставят до БГ/абе те доставят, ама свят да ти се завие/, та го поръчах през тия фирми за доставка - доставката е почти без пари.
Последно съм замислил да напълня един леген с топла вода и морска сол, да си топна морните ноги, да грабна една студена бира - специална опаковка от 400мл.
, да я отворя/ пльок/, да опъна един здрав гълток, и веднага да сръбна 5 мл. рибено масълце. Замислил съм едното дете да го науча да заема специфична поза на устата и с правилните звуци да ми създаде уют на разбиващи се в скалите вълнички, другото ще влезе в ролята на отегчена от живота чайка, естествено сеньората ще е по бански и ще ме нагрява с някоя от ония лампи дето топлят. Та точно в ей тоя момент биричката ще предизвика един добре познат физиологичен процес - почти съм убеден, че ще залъжа объркания си мозък, че всичко е реално и току що съм изпапкал къде 85г. цаца. Като се замисля, може би трябва, преди цялата тази операция, да сдъвча и глътна към 50г. пастърмичка и приблизително точно около 6 бр. сурово кашу, че току виж съм си повярвал за цацата и ще си остана дисбалансиран. - подсигурения и Господ го пази, ей!:think2: трябва да я пробвам тая простотия