Днес е е 4 тото ви добро и състезателно утрооо
Днес ще бъда малко по-картка, че окъснях, и готвих една мусака с карфиол, и искам да я опиша и да щракна малко снимки, за да я кача в сайта. Не знам още на вкус как е, но мирише много апетитно
Отделно имам още няколко неща да си подготвя за менюто за седмицата, че утре е понеделник, и пак съм на тръстиката
Както виждате, имаме си и ново копченце "ХАРЕСВАМ",което отдавна ми беше в главата, и днес се занимавахме с него цял ден, че много хамалогия
И още не е ок, работим по въпроса, бъдете търпеливи
Иначе е яко, стимулиращо е да си събирате "харесванки" със сърчице
Сега, да видим кой какви ги е свършил, докато си пия чайчето от глухарчета
yana, и аз благодаря, че полагате усилия в това състезание, и ме радвате с вашата упоритост
Овеса мисля, че можеш да го намериш в биомагазините. Чукни тук в търсачката на форума, дискутирали сме кой от къде купува разни неща. Дори бях пуснала една тема за Шерлок Зоунс, където всеки да споделя какъв продукт е открил из магазините ...
Иначе за деня ти- отличничка си 8+1. Трябват ти още 3 поредни дни с геройче, за да хванеш голямата Дебеланка Пчелата Майка. Че бая такива пчели ще ти трябват, защото си ги събрала едни 4 мъжки ганьовци в кошера ти....пълен разврат
Мечта_8,
1 Б прясно мляко с кафенцето /ни могъ без кафе беее
...ии, как не моиж беее значиии
И аз не мога, споко
Т.е вече след години мога, и в къщи не пия кафе, дори не се сещам. Но като ида в офиса, и като ми замирише сутрин от оная ми ти каничка, и си сипвам по една чашка. Аз кафето го спрях, когато спрях цигарите. За да не се дразня. То беше просто престъпление да пиеш кафенце без цигарка, или цигара без кафнеце- те са като дупето и гащите, нали така
и тогава ги отказах и двете с мооого, мнооого магарешки инат и безсънни нощи...събуждах се посреднощ седмици наред и в просъница се стресирах с мисли от рода на: " божеее, аз не пуша! " супер стрес беше, ама успях мамка му
А относно вълнението -топло-студено....абсолютно зоната прави чудеса! Аз никога не съм страдала от болки при цикъл, дори не го усещам като идва, но имам приятелки, които си взимат болничен в тези дни, и е ужасно. И Зоната е помогнала на много жени и момичета с тези женски проблеми
Завърваш деня с 8+1. Утре ако си отличничка пак, ще си хванеш голямата награда
Ама ти нямаш търтеи за ядене...за кво ти е тая Майка Пчела..
ААА, можеш да я продадеш...например за 1 БИТЗОЙН (новата парична единица) на Яна например, че там в нейния кошер е мъжки харем вече
ТониЕлис...ми к'во да кажа...ще се подриска вече с таз нейната торта...не спря да се фука, че я направила, и сега всеки ден я пише в менюто си, да не би да забравя
Бравус Тони, супер си, 8+1! Дано и резултаттите да са повече от очакваните в края на състезанието
И ти утре ще имаш Пчела майка, и ти нямаш търтей. Така че питай някой ако иска да я купи за един битЗойн.
*битЗойн можете да получите от ПиПиБанк по всяко едно време, срещу минимум 4 куплета хумористично стихотворение на всякаква тема.
Maxima - Ralito, Ти пчеличка такава, защо не си описала подробно и депресиращо-обвинително пояснение защо не си си изяла следобедната закуска ? Питам АЗ
И днес ще си затворя очите за тоя мед, дето си го гризнала преди да легнеш, ама внимателската от сега нататък. На състезание си, правилата са строги
Завършваш с 7 бройки в кепчето
За аватарчето - отиваш горе в ляво на потребителския панел, от там в личен профил, и от там в ляво има аватар. Кликаш върху него и и там по средата на страницата има бутонче "Покажи галерията" и там вече си избираш каквото ти душа поиска
HippoDel,
какво е това??? какви са тези търтеи, никакъв морал няма в твоя кошер!!!
Вчера беше отличничка, днес -пълен провал...И не стига че си яла ябълковия сладкиш, ами и топката сладолед отгоре му си омахала
Ох, Свети Бари Зонопокровител, моля те да й опростиш греховете, тя не знае какво прави
Изгони демоните от бедната й сладкишена душа..Амин !
Завършваш с 4 пчели и 2 мазни трътлести търтея! И Хипчо, шегата на страна, когато ви се лучи подобна ситуация (не всеки се случва) то е ясно, че определено проемате повече блокове, дали балансирани и или не, повече калории са, за това следващото хранене можете да намалите блоквете или да изместите с един час по-късно храненето.
chern0koska, какво е туй прясно мляко през целия ден...ми ще се подрискаш бе пчеличке....или Ааааа
сетих се, ти сигурно ще почваш бизнес с производство на пчелното млечице...Много полезно нещо. Както му викат тук Американците - това е Superfood...схванах, айде в името на бизнеса ще си затворя очите. И ти утре ще имаш пчела майка, и ти нямаш търтеи, така че питай някой от калпазанките тук, дали не искат да си купят една от теб.
Шегата пак настрана, аз всяка вечер си изяждам киселото мляко, с накисната от сутринта една чаена лъжичка пчелен прашец. Адски полезно за имунната система иза какво ли още не. Снабдете се с такова от някой био магазин, няма да съжалявате.
В такива дни, когато нямаш никакъв апетит, можеш да намалиш с един блок някое основно хранене. не е фатално и не е грешно. 8+1
Ivka_94- танцьорката...заклела се да казва истината...
и завършила с 8+1....добрее, добреее. Заслужаваш похвала..похвал, похвал...
Nikka, благодаря и на теб за нагледно написания доклад..
Ама топлите ми сърцето така като ви гледам, всички до една сте такива прилежни в писането, сладурки мили
Отличничка си 8+1
mimetКa, като те чета, такъв смях ме напушва, представям си как вървиш по улиците и забързана, едва ли не ще се спънеш, ама смучеш млякото, само и само да не ти избяга някоя пчеличка
Милата, Адмирации за усилията. Направо сърце не ми дава да ти дам търтеите, ама правилата са правила. Така е на олимпийските игри! Дисцпилина трябва ! Бравус отново за усилията, много ти се радвам ! Завършваш с 5 пчелички и 2 мъжкарчета в кепчето.
kikiто пък днес какъв цветен доклад направила, с картинки
Ааа, то защото ходила посред нощите да пие бира
Как усетих, че нещо не е в ред...умилква се, ама нанайци...прошка няма, има търей ! И нямаш и мерителна пчеличка, освен ако не си си извадила там на масата в ресторанта кантарчето да си мериш шницела
Имаш 4 пчелички и един червен, един лаком и един мързелив търтей! Пълно безобразие....разби чувствата ми
Тедито днес май си е сложила шапката невидимка.. изчезнала
100% мърсува някъде