Добро утро, Буболечки хвърчащи
Хайде сега да видим коя с колко търтея флиртува днес
Кики- днес първа с отчета- прилежна, послушна, позмазва се, ще иска нещо сигурно
Обяд 3 блока,112г пиле на сьомга, киви, 2 мандарини. Мазнина, не, заради сьомгата
..
Тук така някак си съм в гатанка
Това е пиле от сьомга ли е, или пиле със сьомга, или сьомга с крила на пиле, или пилешка сьомга
Питам аз и се почесвам по фонтанелата
Кики, завършваш деня със 6 пчелички и адмирации, въпреки полети и пътуване успя да се отчетеш тук. Заслужаваш погалване по главичката - погал, погал
Миметка, киселото мляко е балансиран продукт, така че ако си сигурна в количеството за една чаша, не е нужно да изпадаш в подробности до грамаж. Дори бих ви улеснила, като ви кажа, че не е нужно и да слагате грамажите като докладвате. Знаете какво е зоната, знаете таблицата и количествата, и може да пишете само по колко блока от кой продукт. Ако обаче, все още не сте сигурни, пишете ги. Както ви е удобно
И да питам- защо така си приближила закуската и обяда..нещо не е как трябва, ситуация ли имаше?
И тенк юю, че споделяш нещо като рецепти, поне има разговор някакъв, че виж ги другите - роботи....ще ръждясат от мълчние и ще почнат да скърцат
Иначе за триците можеш да ги слагаш и в кайма, с малко водичка и с каймата, да набъбнат и става по голям кюфтак, и сочен, понеже триците са поели. Аз нали все треперя, да не би да не ми стигне, и все наблягам на количествата
И между другото, точно това е идеята, да ядеш обемни въглехидрати, и въобще да не се сещаш за храна през останалото време. Бравус, днес си отличничка, и завършваш с 8+1
Nikka....Ауу, Ника се облякла с нова премяна...да ти е честита новата дрешка-аватарче. Виж каква си хубава така
И как прилежно си написала домашното...как да не ви обича човек
И малиии, майкоооо
какъв е този обяд с тези дроби..все едно чета ядрена физика....
Аз нали съм човек на изкуството, и настръхвам от математиката, все е едно са ме изпраскали 300 волта
Отличничка си, и адмирации за планка, усмихна ме докато те четях с твоите планкови приключения
А за пилешкото- брой си го по 25 грама печенко.
Ооо,
ТониЕлис очеизвадно ми се подмазва още в началото на рапорта
Тони, радвам се, че ти действам надъхващо, това е идеята на занятието и се гордея с теб! Пълна отличничка си, завършваш деня с 8+1. Остават ти още три дена без грехове, и ще си хванеш голямата пчела -Майка
Ivka_94-мълчаливка...
Прилежно докладвала и набързо извъзала
Обяд – с-та маруля с пилешко и маслини
....
Мнооо яко съкращение...умъртвих цели 3 мозъчни клетки докато стигна до великата истина
И поздравления за изкачването по етажите.
Това важи за всички, които живеят в небесата, над земята, и ползват асансьори - забравете за асансьорите докато се състезавате, и ако можете да го превърнете в навик, ще е чудесно. Даже, мисля че понякога трябва нарочно да си збравяте телефона в колата, и тъкмо да си влезете в къщи, и да се сетите, че трябва пак да ходите надолу за телефона....дам...така мисля аз
Ивка, отличничка си днес, сега ти рябват още 4 такива силни дни и ти ще вземеш голямата награда. Успех
Мечта_8, бравус и на теб, малко си се подценила. 1 км ходене и стълби си е заслужена пчеличка, така че днес и ти си отличничка. Относно рибеното масло- няма как да го сложа в правилата, защото не всеки може да си го позволи, и не искам да има ощетени или тъжни пчелички в кошера. Който може да си го позволи, да го проема на всяка цена, защото това е вълшебното хапче, което тотално ще ви изстреля в зоната
И заслужаваш голяма пчела -поет за най- колоритно разказан планк
Стопли ми сърцето, и устните ми се протегнаха да целунат с ушите ми
Голям майтап. И това е добре, че си пред огледалото, защото след определена секунда гравитацията ти издърпва задните части надолу, и трябва да ги повдигаш.
И да кажа- идеята на планка е не да го направите за една минута и айдеее, готово. До края на състезанието трябва да стигнете до 2, а някой и до 3 минути. Колкото повече издъжате, толкова по-добре
Завършваш с 8+1
Maxima - Ralito,днес си прилежна пчеличка, бравоо
Обаче какво е това кафе което смяташ за блок въглехидрат? Нещо закуската ти не ми вдъхва особено доверие. Обърни внимание. Изяла си 3 блока протеини и един въглехидрати. Кафето не се брои. Обяда мисля, че ти се е получил. За вечеря в тебе се размаза голям червен хлебно-винен търтеййй...да си знаеш! и нямаш зелена пчеличка. Завършваш деня с 5 пчелички и един търтей! И поздравления за планка, зарадва ме много, и да се надявам, че това ще ти стане навик от сега нататък
chern0koskaта буболечка днес отново е отличничка, с убиствено красив доклад, и просто нямам забележки. Спестяваш ми доста от времето по този начин. Благодаря много
Засичам за сега около 2 плътни часа след работа са ми вързани тук... не е лесно да си съдия
Завършваш с 8+1
HippoDel - Хипчото и тя ме радва много как пише, ама днес май си омотала кънките...що така бе джанъм
Нали помниш от предните състезания, какво е условието, когато докладваш за избягала инатеста пчеличка? Да го опишеш по всевъжможно най-най-депресиращия начин. Сега нямам време, но тия дни ще ти припомня текстове. Ако не помниш- задължително да си правиш чай от гинкобилоба
Завършваш по мои сметки с 5 буболечки в кепчето и двама търтеи да им пречат на женското парти, заради теб!
Отивай в ъгъла за 13 минути на пръсти и с много вдигнати ръце
Teddy добре си дошла във форума, регистрирана и прилежна. И на теб ще ти кажа да си избереш една хубава премяна от галерията за аватарчета, и ще станеш една такава още по-хубава и приветлива. Ще ми е приятно да те видя с нови дрешки. За сега тук във форума, след време с истински нови дрешки по-малък размер от магазина
И сега- искам д акажа на всички ви- когато пропуснете някоя пчеличка, искам подробен отчет как, защо, по какви причини, и да го опишете по възможно най-самокритикуващ начин
Офф,
и вече ми се премрежва погледа, и чета обяда ти, два-три пъти и се чудя какво е това канарче, а то карначе било...
тотално изпушвам вече
И така- завършваш и ти омърсена като Хипо- двете двойкаджийки на деня
дето ходят с търтеи....
Това е от мен Пчелички мили. Доклада на Яна липсва. Предполагам, че се е отказала. Ако и утре не докладва, ще я дисквалифицираме от състезанието, което е тъжно, защото можеше някоя друга пчеличка да се вреди на нейното място. Това е! За мен скоро ще е лека нощ, а за вас- Добро и слънчево утро