Сега-
засрамени в ъгъла да започнат деня четри от пчеличките в кошера
1.
Кики, която преди две години беше състезателка, и завърши успешно на 3то място със 60 кг, а сега започва с 68 кг
2.
HippoDel -която преди две години беше състезателка, и завърши успешно на 1во място със 78,300 кг , а сега започва с 84,6 кг
3.
chern0koska, която преди една година беше състезателка, и завърши успешно на 6то място с 56,200 кг , а сега започва с 60,7 кг
4.
ТониЕлис, която преди една година беше състезателка, и завърши успешно на 5то място с 62 кг , а сега започва със 65 кг
Срам и позор!
Извадих ви тези архиви, защото ви помня, защото половин месец ви следях, лишавах се от любимите ми сериали и други удоволствия, за да ви чета и записвам докладите, полагах услия да ви дам старт, да ви помогна, да ви засиля по баира с колкото сила имах, а от там нататък вие трябваше да продължите да обичате телата си....Явно не се обичате колкото трябва, а мен изобщо не ме обичате, миличката аз
И оставете ме мен, ами вие? вашия труд е нищо в сравнение с моя, всяка вечер да пишете, да помните какво сте яли, да докладвате подробно, да се мъчите да сте прилежни и да не сгрешите, всичките тези усилия- защо бяха?
Извадих ви тези архиви и за да се замислите, че това което сега ще направите, не трябва да е напразно като предните състезания, и трябва да продължите започнатото! Много труд за нищо....И това не се отнася само за виновните калпазанки в кошера
, а и за новите!
Смятайте се за късметлийки, че сте открили Зоната, късметлийки сте, че има кой да ви духне попътен силен вятър в платната, и че успяхте да се запишете тук. И ако сега не се възполвате от този щастлив момент- състезанието- ще си останете там, в тъжната позиция пред огледалото, псувайки тесните ви дрехи! Кантара никога няма да ви стане приятел, а здравето ще ви бяга все повече.
Така, надявам се, че ви надъхах достатъчно
стига ви толкоз конско
(за днес)
За това пчелички сладки, сега е момента, кацна ви птичето на рамото
, смело напред, и да се надявам, че този път усилията ми няма да бъдат напразни. Защото всички сте ми мили, и няма по-голяма радост за мен да знам, че ще дойде ден, в който да се усмихнете на огледалото и на света!
Сега - калпазанките са наказани в ъгъла
за 40 минути с вдигнати ръце, а другите да внимават.
Правилата и начина на докладване - точка по точка са на първа страница. За да улеснение може да цитирате готовачта форма, и вътре само да промените информацията за деня. Друг вариант е да си я изкарате на word document и там да си попълвате. После само копи и пейст и сте в джазааа
Успех пчелички
, и умната с мъжките търтеи....тук е малко консервативен форум, и оргиите не са особено на почит
Ако ще мърсувате с търтеи, след състезанието моля