Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
doval написа:Здравей shtur4e
Нека да уточним няколко неща за протокола
1. Това не е съвет на д-р Бари Сиърс и не е препоръка за Зоната.
2. Всеки потребител има мнение за даден продукт и може да го препоръчва или отрича,
но това не значи, че този продукт има нещо общо със Зоната и д-р Бари Сиърс.
3. И аз съм чувал за експериментите с кайсиеви ядки в борбата с рака, но това не са
официално признати резултати и общопрактикувано лечение.
4. Приемът на голямо количество кайсиеви ядки може да доведе до тежест в стомаха, световъртеж, гадене и други. Според специалисти – количеството от 50 ядки, приети наведнъж от възрастен човек, може да има дори фатален край.
5. Моля при даване на съвет, уточнявай дали това е препоръчано от Бари Сиърс или от някой друг, кой, къде.
Поздрави,
Владо
mimeta написа:Да не спамя в темата за рибеното масло, ще питам тук: Сина ми е на 16, като повечето тийнейдъри има акне. Не е тежко, но понякога като ме се появи пъпка я раздира до кръв, после съдира и коричката, докато не се получи 5 см кървава рана... освен рибено масло му купих и калций-магнезий-цинк. Горе-долу действа, но като така и така ще поръчвам от ихърб, дали там няма нещо по-добро? А този https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs ... Caps/42406 мултивитамин подходящ ли е за подрастващи? Като му избирам мултивитамин да има ли желязо и йод? Проблеми с щитовидната жлеза няма, анемия за сега също няма. Риба никаква не яде.
mimeta написа:Довал и Николова,
Много ви благодаря за отговорите. На лекар не сме ходили, то за тия две пъпки веднъж месечно ми се струва излишно, но така и така ще ходим на кожен лекар заради проверка на бенките, ще помоля докторката да ми даде и някакъв антибиотик за моментите, като се раздере, зверчето, до кръв. С рибата нямам шанс, ще умре от глад, но риба няма да яде. Ни филе, ни сьомга, ни пушена, нищичко не вкусва. Тук на Коледа се яде риба, да спазим традицията му давам парченце сантиметър на сантиметър, но и това гълта със сцени и кандардисване.
Имам молба към вас, искам да купя за свекъра нещо за стави. Може ли да ми препоръчате нещо?
А за свекървата искам калций и магнезий, може и с цинк. Тези Доктор'с бест ги предлагат само отделно. Опасявам се, че три хапчета (с витамина сутрин) няма да взима. Може ли да ми препоръчате комплексни минерали?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта