Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tolita написа:Здравейте отново сега искам да попитам и друго,ще дам едно мое примерно меню
По принцип калкулатора ми изчисли 12блока,но аз сам на 9 - редно е да сте на блоковете, които ви изчислява калкулатора, защото иначе гладувате, не сте в Зоната и гладът за сладко ще ви тормози
Закуска-400гр кисело мляко ,28гр.овесени трици,6 бадема - това като цяло е небалансирано защото закуската ви става 2 БПВ от киселото мляко + 2 БВ от триците + 2 БМ от бадемите, т.е. 2 БП+4 БВ + 2 БМ - киселото мляко е смесен продукт
Обяд-150гр.леща,150гр.извара,9 маслини
сл.закуска-220мл прясно мляко,3бадема,100гр.ябълка - тук ситуацията е като при сутрешната закуска - прясното мляко е смесен продукт - ПВ - и тази закуска става 1 БП + 2 БВ + 1 БМ
Вечеря-84гр риба тон,250 маруля зелен лук и тук идва и моя въпрос салатите който си проготвям понякога са в голямо количество и немога да ги изяждам,а когато започна да ги разделям на полвинки и четвъртинки пак оплесквам нещата и незнам дали аз бъркам някъде. - салатата, когато е свежа като общ грамаж излиза не по-малко от 1/2 кг. Тук обемите се намаляват с варен нахут, боб, комбинация от зеленчуци - малко смятане.
Късна вечеря 220мл прясно мляко 3 бадема 19гр.овесени трици.тук ситуацията е като при сутрешната закуска - прясното мляко е смесен продукт - ПВ - и тази закуска става 1 БП + 2 БВ + 1 БМ
и изпитвам глад за сладко и то доста. а неискам да изпитвам глад,но можеби аз някъде бъркам.
tolita написа:Здравейте отново сега искам да попитам и друго,ще дам едно мое примерно меню
По принцип калкулатора ми изчисли 12блока,но аз сам на 9
Закуска-400гр кисело мляко ,28гр.овесени трици,6 бадема
Обяд-150гр.леща,150гр.извара,9 маслини
сл.закуска-220мл прясно мляко,3бадема,100гр.ябълка
Вечеря-84гр риба тон,250 маруля зелен лук и тук идва и моя въпрос салатите който си проготвям понякога са в голямо количество и немога да ги изяждам,а когато започна да ги разделям на полвинки и четвъртинки пак оплесквам нещата и незнам дали аз бъркам някъде.
Късна вечеря 220мл прясно мляко 3 бадема 19гр.овесени трици.
и изпитвам глад за сладко и то доста. а неискам да изпитвам глад,но можеби аз някъде бъркам.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта