Ехоо, ахааа, чакате ли чакате резултати.....ама нямаааа
Още съвсем малко, чакам сутринта килограмите на още 2 пчелички и ще пусна резултатите.
А тук какво е едно такова странно скучно някак сииии
И в същото време спокйно и релаксиращо
Няма докалди, едно ехо се носи из форума, едни празни коридори, един лек нюанс на усмихната тъга...Но съм доволна..това е най важното
kitty-71, и твоя последен ден беше много успешен. Завърши състезанието с отличен ден 8+1.
Гледам,че повечето от вас са си дали мерките, и това е една сладка захарна радост за моите очи...да видя как сантиметрите ви са намалели, т.е дупката на колана е мръднала, или сутиена малко се е поотхлабил..(тъп сутиен!)
Бедрата леко са отънели и т.н. Всичко това е повече от щастие, грижовно опаковано в здраве
Когато видях изречението на Изи
Щастлива съм , че успях да намеря за себе си "наркотика " Зоната!
Да , наричам я така защото наистина се чуствам прекрасно .
искрено се засмях, защото веднага си спомних лафа на моя любим Газилот, как неуморно се друсал с храна
Обаче
нещо много ме озадачи в размерите които сте дали....
Нито една от вас не е мръднала на височина
Благодаря ви, че споделяте сега какво е да си в Зоната, че усещате разликите от преди и след. Тази седмица вече ще имам повечко време, и ще пуснем в сайта новата рубрика "Преди и След" само името на бутона може би ще бъде "Лично". Първата , която се престраши е нашата мила и обичана Стеф. Ще видите снимки на преди и след с една кратка история разказана от самата нея. Има и още такива момичета, на които чакам историите. Ще има и такива, на които няма да се виждат лицата, за да се чувсват по-спокойни, и така, рубриката ще се разраства с фото-доказателства и истински истории. За това сега се снимайте и вие, и след време ако желаете, с гордост ще можете да споделите какво ви случи с тази ми ти Зона
. А дори и да не поскате да споделите, това ще е един ваш личен спомен, който ще ви напомня от къде сте се измъкнали, и ще ви кара да се усмихвате при мисълта колко много сте постигнали
Перличка, лично към теб виртуално приятелче-
Във връзка с няколкото изречения които си ми писала на лични- погледни си мерките..сантиметрите намаляват..факт. Малката загуба на тегло можем да я коригираме, и всичко да тръгне изведнъж. По всичко личи, че си в период на задържане, т.е в Зоната това се нарича плато. (Маня беше така мила да преведе тази информация за всички вас
) Което означава, че от утре ще смениш тактиката, и на основните хранения ще махнеш единия блок въглехидрат, и ще удвоиш мазнините. Така ще изкараш още месеци и ще видим какво ще се промени. За това сме тук, за да си помагаме, и да търсим къде е проблема, ако се появи такъв.
И на всички други Пчелички, изчетох ви по два пъти, радвах ви се по три пъти, и ви благодаря по хиляда пъти за милите думи...
това чувство е толкова топло и меко, че не може да се опише. Аз някак си си свикнах с вас за тези 20 дни, в това мини виртуално семейство, и сега май и на мен ми липсва нещо
И най-тъпото-
Сега вече няма кого да навиквам, и кого да пращам в ъгъла наказан....липсват ми тези Хитлерски нагони....
Но да се надяваме, че ще се задържите тук, и няма да напуснете кораба. Влизайте тук, докладвайте с по едно-две изречения
, документирайте се колкото се може повече...след време ще ви е изключително забавно да се четете...повярвайте ми. Това хем е стимулиращо за престоя ви в зоната, хем е забавно, хем така творите история на вашия зонов живот
Хайде аз отлитам с моето летящо легло, а утре отново като кацна на планетата Земя, ще ви зарадвам с финалните цифри