Дани, какъв е този цветен розов еротичен доклад....завършен така умело с рими
Обаче
, за да успееш като мен да римуваш,
ще трябва много да умуваш
И понеже цял ден явно си копала,
че след вечерята веднага си заспала...
И сега виновно седнала да пише,
а цялата на грехове мирише..
Вечерната закуска пропуснала
и грешка огромна допуснала
Сега се чуди и се вайка,
къде ли е Пчелата Майка
Обаче ти си късметлийка
с такава прелестна Съдийка
която ти дава стриктна пчеличка,
да я сложиш прилежно в твойта количка!
Мисля , че съдийката прекрасна
беше повече от ясна
...имаш за деня 7 бройки
kitty-71, относно това, че става все по-лесно да се въздържаш...поздравления, но целта е с маааалко по-друг наклон....не да се въздържаш, а просто да не го искаш....разликата е голяма, но повярвай ми, колкото и да не ти се вярва, след месеци в зоната (стриктно) този момент идва...просто целия ти мироглед за храната около теб се променя...аз както обичам да казвам, зоната по-скоро е психологически момент.
Има много зонбита, които овладяват Зоната без дори да са прочели една книга на Бари, доволни са седмица-две-три и обаче задължително идва момента в който се отказват....защо?
Защото както казах Зоната е по-скоро психика.....за да ви се промени мирогледа, трябва да започнете първо с мозъчната промивка. Да четете в началото всичко свързано със зоната, да прочетете колкото се може повече от книгите и статиите на Сиърс, и просто един известен период голяма част от мислите ви да са обладани от зоната, така е правилния старт....
Защо? Пак казвам, когато умишлено си промивате мозъка с подобна информация, престоя в зоната ще ви се стори по съвсем друг начин, ще живеете с мисълта, че взимате лекарство което ще ви направи безсмъртни, и ще го правите с кеф. В другия случай, винаги идва момента в който ще се откажете, защото мозъка ви не е достатъчно промит, и греховните налепи по него взимат надмощие....Колкото и да е неприятно, четене му е майката ако искате Зоната да не ви тежи
Когато четете книгите на Барито, разбирате какво става в тялото ви, започвате да се наблюдавате, и с изненада осъзнавате, че всичко което е написано се случва и с вашето тяло, обаче този път знаете защо и как се случва, и тогава става все по-интересно...Дори ходенето в тоалета става забавно, всеки път да си погледнете Айкитата и да знаете че сте в перфектното "плуващо" състояние..значи Айаказаноидите са в перфектния баланс и не ви остава нищо друго, освен сами да започнете да си завиждате и да се обичате още повече
Само че тази мисли на радост ще дойдат, ако имате идея за какво става въпрос, т.е само ако сте запознати с материята....една-две книги четене и до там, после ако искате не поглеждайте и едно изречение, но в началото е много важно умишлено да си промивате мозъка. Повторих се няколко пъти, едно и също нещо го казах с различни думи, но повторенията също имат психологически ефект
Кити, давам ти мерителна пчеличка, защото си се объркала без да искаш, не е от мързел, или от нехайство, така че си я заслужила съвсем честно
Завършваш със 7 бройки.
Перличка, много вървене, много танци, браво, това определено ще подкара метабоизма ти на по-бързи обороти
И относно тази вода сутрин- събуждаш се жадна ли, или пиеш, защото трябва да изпиеш дадено количество за деня? И оооо, гледам че си хапваш моето великолепно творение наречено "руски сладкиш"
Аз му викам краля на зоновите сладкиши...блаженство, нали
Отличничка си..8+1
ТониЕлис, прави ми впечатление, че храненията са малко по-близко от нормалното..на около 3 часа и половина...защо? Гладнее ли ти, къде е причината..? Иначе и ти си отличничка днес..8+1
Лилит, и ти си ми една светица днес..
майко Дева Мария
8+1...демек 9
Изи, Мизи, Бизи.....и ти си с един шарен, цветен, безгрешен мазнишки доклад...
Ама то, щото знаеш, че утре ще влизаш в покоите на Пчелата Майка, за това се мазниш ти такаааа
8+1 Обаче да ти кажа, имам чувството, че ако трябваше да съм на твоето меню днес, определено щях да съм гладна...Много млечно нещо..
Ааа,
Данито пак писало тук...
голям мерак да пише доклади, по два, по два...машала..
Ааа и сега чета- пак се извинява, ....и тя като мен мисли, че повторенията имат психологически ефект, и сега ме атакува в гръб, и мисли, че няма да прихвана мазнишките й намеци
А за планка....трябваше да ги наказвам аз тези планкове с търтеи, да видиш ти как щеше да има безумни оргии в твоя кошер....безобразие просто
А относно поглъщането на огнените напитки....имаш още поне 4 месеца да потъваш на дълбоко в зоната, и после ще може да излизаш от време на време...спокойно, ще ядеш зелена салата с бучка сиренце, и скариди в бира + една водка..и си в джаза....какво познато меню, и като се замисля, почти балансирано
и ще си го припомня на лято ...
Завършваш и този ден със 7 женски...
Нещо забелязвам всички взехте да ставате едни мъжемразки...аванта никаква ли няма да им пуснете на горките търтеи?...ама и те душа носят бе...женски змийски егоистки....!
Силвеее, как само радваш моята душа
...моите очи, моето обоняние..с тези вкусни снимки...добре, айде извинявам се, вече не си Робот
И имам въпрос отново- имаш ли мускулна треска след упражненията? нещо не ми харесва тази твоя система...т.е мисля, че може да е много по-продуктивна ако малко я преструктурираш..(ох каква дума, оплетох си пръстите )
8+1
Zasmenka и тя ги е надробила едни прилежни изречения....плашещо става вече..наближава финала, и никой не знае кой на къде е с пчеличките, и взехте да треперите вече, да не съгрешите, а?
И ме извини ако се повтарям, или съм забравила, ама ти ок ли беше с 11те блока, пробва ли с 10 как ще си? Че не съм си отбелязала във файла ти тези записки..И сподели пак как се чувстваш, вече 16ти ден....всичко, което забелязваш като промяна, ще се радвам да го споделиш...сън, енергия, жажда, айкита, настроение...и т.н 8+1
chern0koska, в залата бейби аз съм само със слушалки и техно до дупка...и свалячите така не ги чувам като ме заговарят
Колкото и да е висока музиката в залата, няма как да ме напомпи ако не гърми изолирано само в ушите ми...безобразно нахъсващо удоволствие просто. Особено тия Crystal Method как ме помпят...умирам от кеф. 8+1
Suzi, и ти си една отличничка, нямам думи колко прилежни ставате всички..
Още малко, последни напъни....само още 4 дена, и състезанието НЕ свършва..
.т.е ще изкарам резултатите, но вие ще продължавате да се състезавате с телата си, да видим кой ще надвие..