Момиченца, кокиченца, днес много на бързо ще мина, че много окъснях и умирам за сън, направо душата ми спи...ама нали петък вечер е за танци както му викам аз, че така.....един бърз преглед само, защото не мога да си позволя своеволия..нали така
Ако прпусна нещо, моля викайте, да знаете, че не е умишлено, и аз душа нося
И така, днес е ден 10ти- още само 5 дена до края....ама ако не слушате, като нищо ще ви удължа карцера и ще отидете на 20 дни състезание, без право на обжалване, така, че умната....
kitty-71, браво. Отличничка 8+1, и поздравления за фитнеса, това е грабене на здраве със шепите....
Още 3 дена до майката пчела. Това ти е втори пореден безпогрешен ден
И според това, което казваш, надявам се зоната да ти стане начин на живот, т.е докато постигнеш желаните килограми, и след това вече да си спазваш зоната на око, т.е вече ще имаш изградена култура на хранене. Радвам се искрено когато прочета подобни думички от някое зоНби...стопля ми се душата, защото това е здраве, нещо, което го няма по магзините, и вие трябва само да прогледнете , за да го видите и да си го вземете. Аз съм просто едни очила с диоптър, която ви помага да погледнете по ясно картинката
Изи, и ти си отличничка, нямам забележки...8+1. Имаш още 2 дена до майката пчела
ТониЕлис, и ти имаш още 2 дена до срещата с голямата пчела. 8+1
Силвия, ти днес хвана големия улов отново
Имаш вече втора майка пчела в кошера..
И не знам защо имам странното чувство (дано , моля се да се лъжа), че като свърши състезанието, ще изчезнеш от този форум така, както се появи, тихомълком и без думи....някакво такова необяснимо усещане....то е само в глупавата ми глава, просто чувство, не го взимай под вимание....
Но бъдещето ще покаже..
Zasmenka, радвам се, че не си напуснала кораба, и ще се моля на всички богове, вселени, енергии и т.н да се задържиш при нас поне докато стигнеш цифрата 65 на кантара....това ще е голяма награда за мен и за всички, които живеем в това виртуално семейство
на 8ми свършваш деня с 5 пчелички. Стриктната пчеличка ти избяга. Закуската преди сън е от изключителна важност, за това не ти се полага пчеличка., на 9ти- завършваш със 7 бройки, заслужи си планка за услията които полагаш
,и за днес 10ти-същото като вчера-7 бройки, спортната пчеличка ти избяга..но помисли все пак за някакво физичско натоварване, дори и леко да е, ходене, изкачване на стълби, клякане ей така, когато се сетиш..и всякакви такива ми ти неприятни за сега неща
Перличка,
какво е това ходене 8 км..бравус бе бейби, радам се много на спортния ти дух. И за ресторанта...няма как да не те похваля, и няма как да не ти дам 8+1 + с голяма радост да ти пусна в кошера майката пчела..вече имаш 2 бройки от голямата плячка....ти си просто една пчелна завоевателка
Suzi , мила Сузи
Аз ти благодаря, че си такава изпълнителна и стриктна и както казахме, виното няма да се наказва, а при теб особено Няма да се наказва, поради чистото ти съдебно зоново-състезателно минало
И днес ти е 5ти пореден ден без издънки, което означава, че и ти като Перличка си грабваш втора голяма пчела-майка
лилит, ама ти това помело много си го обичкаш май
Завършваш деня със 6 бройки
chern0koska, първо- даммм, това е нормално, от цикъла е, аз така зациклям преди цикъл, и се изцъклям от яд
Но отминава, първите дни е така, поне при мен...и винаги съм се чудела защо по време на цикъл кантара ми винаги е с цифра на горе...от къде идва тази тежест, какво задържам
...не знам, но е факт при мен. А това, че си жадна...можеш само да се радваш, това означава че си в зоната вече иинсулина ти се е кротнал малко или много, и сега няма кой да задържа течностите в организма ти
Относно тия моркови е малко спорен въпрос, и аз не знам какво да кажа вече
, защото до вчера бяха червени, днес са оранжеви когато са готвени, обаче в менютата няма ка да знам кой какъв морков е погълнал, суров или сврен, и имам предложение- да ти махна оня търтей за моркова, и да има мир, защото и аз не съм сигурна в съдийското си решение, но искам всички вие да сте с ниски нива на кортизол
, без стрес от наказания или несправедливост, и за това ще ти махна единия червен търтей от онзи ден и резултата става 8+1, ок? И изобщо, то всичко, което мине топлинна обработка се променя, и става по-високогликемично...и малко тъпо става, защото аз се чувствам, че съм наказала някого несправедливо, и после ми е едно криво, и през деня мисля за вас, права ли съм ,не съм ли, дано да няма обидени, и т.н.
Въпреки, че пак казвам, това състезание не е за това, кой колко пчелички ще обере, или колко търтея ще размаже, това тук е вълшебна инжекция, която може да промени живота ви, това тук е състезание със самите вас, с вашата воля, с вшата любов към тялото ви, с вашето желание за пълноценен живот....сега прохождате, и сте още на баира, където може и да се задъхате, но вжното е да не се откажете, рано или късно ще стигнете върха, и после вече всичко ще върви по инерция...за това някакви весели и забавни пчелички и буболечки не бива да ни зацапват аурата, и просто трябва да се оплитате целите от главата до петите с позитивни паяжини
Което ми напомни сега, че има още един начин да се подсили ефекта от зоната, това е вашият начин на мислене, и ако имате време и желание, освен рибеното масло към зонуването, може да добавите и малко умствена промивка с книгите, които чета и препрочитам и те са моята библия, и съм споменала за тях в най-любимата ми тема в този форум
И както и да е, отнесох се, обаче трябва да кажа, че свършваш деня с 8+1
Най накрая отново отличничка
Дани, защо бе мила, наша зоНбирана прекрасна Дани, защо така ти е пробит кошера, и тези планкови пчелички така извъзват бе значи
И драсни някои ред на страни, как се чувстваш, сладкото, кока-колата, навиците, мисленето, кое от всичкото се е променило, нещо там клюкарско да има, че иначе ще ме нападнат съмнения както за Силвия, дали не си робот, и ще се налага да ти здавам таен въпрос, за да се убедин, че не си робот-зонби
Че на Силвето въпроса беше лесен, ама твоя няма да е
Имаш 6 бройки в кошера, браво Дани, гордея се много с теб.
Това е от мен момиченца прекрасни
. Пожелавам ви една приятна ниско-инсулинова усмихната безкортизолова събота и неделя