Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Много правилно, и за това днес ти е 5ти пореден ден без нито една грешка..т.е Съдия Пипилот те награждава с почетния медал Пчелата Майка Гигант която току що схруска онзи ми ти твой червен твой търтей от първия ден...т.е сега в кошера ти пак е пълно само със женски и никво мъжко присъствие....бравус просто ) Само се чудя с тези 12 блока как вървиш...ако не искаш не казвай килограми все още, но мислиш ли че си ок с 12 блока...не знам защо ми се струват множко...въпреки, че и на мен ми минават такива мисли за мое височество..че по необясними причини на 11 блока нещо все ми гладнее...но за първи път тренирам толкова усилено, почти всеки ден и натоварването е голямо, така, че може и аз да вляза в графата на 12те блока...нооо мисля още.."Лелеее, Анке, лягай за бърза едноминутка"
Изи написа:.... за 11 -те дни / от 26.01.2017г./ , в които се храня зонално започнаха тъмните сенки под очите ми за избледняват , не се изморявам толкова и най-чудничкото е , че апетита за сладичко се изпари.Може би в резултат зоНбирането и световъртежите ме спохождат по рядко , а бяха ежедневно.
Колкото са по-атрактивни заклинанията, толкова повече може да хванат дикишPipilota написа: .....за да се подхлъзнат другите Отивай да събираш клечки, пера от чапла, мъх от крила на прилеп, крака от воден червей и започвай да правиш заклинания Абра-кадабрааа..зон-лимонтозон...всички вие кокони, да ядете неуморно бонбони...в кошерите ви червени да щъкат търтеи засмени..Абари-кадаБари, зон-лимонтозооонн
....малко по-горе наказах Дани за същото..сега и ти.....тоя ми ти БОБ ти изяде зелената пчеличка и ти даде червен търтей, но ти понеже вече имаш една пчела Майка, тя ти го изяжда автоматично, така, че свършваш деня със седем пчелички...сори бейби...червен боб - 2/4
Даааа, абсолютно си заслужи спортната пчеличка...така,че и днес си в джаза...8+1геройче...шести безгрешен ден...Според приложението на телефона съм минала - 10, 34 км (13454 крачки). Дали стига за спортната пчеличка?
Абсолютно колкото трябва...в норма...за 5 дни е повече от перфектно..ти какво очакваш..в зоната на седмица би трябвало да се сваля по 1 паунд, демек малко по-малко от 500 грама.....къде си се юрнала, бързото сваляне е много много лошо...обаче не ми се обяснява, че корени пуснах днес в този форум...но ако не си чела,... за такива бързащи като теб съм направила една статия, обобщаваща най-великата книга на Барито за токсичните мазнини...прочети я ако имаш време, и ще зарбереш колко е НЕздравословно изведнъж да ти се "отворят мастните клетки" и задържаната арахидонова киселина да се юрне по тялото ти....даммм...Перла написа:Днес реших да се кача на кантара и 68,200кг. Само 0,800 кг за 5 дни? Дали защото увеличих двигателната активност? Другите 10дни няма да се тегля.
Pipilota написа:Само се чудя с тези 12 блока как вървиш...ако не искаш не казвай килограми все още, но мислиш ли че си ок с 12 блока...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта