Хохооо
Zasmenka, къде така плахо се показваш от дупката..нещо не смееш да погледнеш май, а? И не само , че нямаш Инатеста пчеличка, ами като си зафлиртувала с тоя червен търтейй, мани, мани...тортено мазало
Отделно и зелената пчеличка ти извъвза, и на ти още един лаком търтей..... И като посегна към тортата днес, не се ли сети за нас? Не си ли помисли как ще докладваш големия срам
, как ще се потиш пред всички нас от пред на дъската с наведена глава...Марш
сега в ъгъла наказана
да ти дойде акълааа, ааа
Завършваш деня с 4 пчелички и 2 мазни трътлести търтеяяяяя
chern0koska, каква позмазвачка си тиии
с тези ми ти прилежни доклади.... да не ме подготвяш за някой бъдещ грях, и да се надяваш да ти го опростя...
Браво за рецептата за тиквичките, ще я пробвам тези дни. И на твоя треньор му кажи да ходи да стане някъде кондуктор по-добре
Не го слушай за тези млечни продукти и дрън-дрън...гади ти се от претоварване....аз още и още като прекаля в залата и ми се вдига до гърлото..имам много мой добър приятел с който ходим заедно в залата, бил е културист на времето, по състезания и т.н ..той ми вика "аз съм повръщал в залите хиляди пъти след тренировка със зверско натоварване" . Разбира се, ако се намаах преди залата, и от това може да се получи, но не вярвам да го правиш...на ме в началото като тръгнах да тренирам, ми взе месеци докато ми свикне организма на натоварването, но и сега като прекаля се случва...така, че спокооо
Свършваш деня 8+1
Kriss, сори ама.....няма зелена пчеличка, ами червен търтейййй
Който яде хляб така му се пише
Свършваш деня със 7 пчелички и 1 мазен червен търтей
Иначе, добре, добре, почваш да влизаш в правия път, продължавай така да си упорита и бравус за спортната пчеличка
лилит ама и с теб се смях днес.....
Днес се храних като римски император, в полегнало на единия лакът положение но поне успях да дъвча човешка храна. Мразя кисело мляко още от бебе, майка ми в чудо се е видяла навремето. Мога да ям само определени храни, така че менюто ми пак ще е супер разнообразно, както обикновено
.
Само си те представих с онзи венец на главата и слугите да ти правят вятър с онези не знам как се казват - махала
Свършваш деня със 7 пчелички...
Днес май не на всички ви е ден...
dani079, Данииии, ама кефи ли ви Данито...какъв патриотизъм и гордост лъха от този развян флаг
Като един шампион , прославил Зоната на олимпийските игри
И ох, тези розови домати..само като ги чета, ама така хубаво ги пишеш, че ми потичат лигите..обожавм ги
И заради едната минута планк да си прецакаш така кошера, мамка муууу
И тоя карфиол за вечеря..
как го погълна това количество....като една зонова боа си ... машала
Иначе, перфектно..свършваш деня със 7 бройки
Suzi,Съдията реши, че ти дава стриктната пчеличка, защото половин час не е проблем, и най вече натежа факта, че не си изпитвала глад
И целия ти ден е ок, с максималния брой пчелички 8+1
Относно виното
аз мисля, че не е правилно дасе лишавам еи от това..както се казва, зоната е начин на живот, култура на хранене, не трябва да се стига до крайности и лишения, които да те карат да се чувстваш некомфортно. Всяко негативно чувство се отразява на начина ви на живот...в зоната трябва да ви е спокойно, приятно, да я следвате с кеф...в момента е състезание, различно е, по-стриктно е, но това е за придобиване на навици, за старт, след това вече, след като имате навиците, след като мисленето ви се променило малко или много, и гледате на храната с други очи, от време на време чаша вино е дори за предпочитене....не знам защо Бари го е изместил в червената графа, но при нас за състезанието ще си стои в зелената графа....
Иначе за морковите и аз много се изкефих..много ми тежеше, че са червени....
Изи....къде си бе Изи, чезнеш ми нещо от хоризонта...